To je to što me zanima!

Prka vodio Cibonu do lake pobjede protiv Budućnosti

Košarkaši Cibone svladali su u 4. kolu NLB lige podgoričku Budućnost 84-73 i tako došli do druge pobjede u NLB ligi ove sezone
Vidi originalni članak

Nikša Prkačin oporavio se od ozljede, igrao je kao u najboljim danima i odmah je to bila neka druga Cibona. Kapetan, koji je prethodne dvije utakmice igrao pod blokadama, zabio je 19 koševa, uz pet skokova i četiri asistencije, briljirao pod košem, distribuirao lopte, “glumio razigravača”, a čak i pogodio jednu tricu. Publika ga je s terena ispratila ovacijama.
Budućnost je dobila prve tri utakmice, a na početku je izgledalo da će dobiti i četvrtu. No nakon pospanog starta, cibosi su zaigrali znatno ofenzivnije i serijom 23-5 potpuno preokrenuli stvari u svoju korist. Izostanak suspendiranog Marshalla iskoristio je Robert Troha, koji je dobio odličnu minutažu i treneru Perasoviću zahvalio sa 20 poena.
- Ima on iskustva u ovoj ligi, ali trebala mu je ovako dobra utakmica za samopouzdanje, da se osokoli -  rekao je Perasović.
Dodajmo i da je 30-ak pripadnika Wild Wolvesa demonstrativno u drugoj četvrtini utakmice napustilo dvoranu jer su se porječkali s policijom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Wild Wolf 19.10.2008.

    Nismo se poriječkali. Policija nas je natjerala da izađemo zbog određene navijačke pjesme. Kompromisa nije bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare