To je to što me zanima!

Prkačin nosio pivo i bio je glavni organizator slavlja

Bezalkoholna je, bezalkoholna, smijao se Nikša Prkačin u prolazu, i to nakon što je suigračima donosio pivo, ali i organizirao proslavu pobjede
Vidi originalni članak

Halo! Ovdje Nikša Prkačin, košarkaš Zagreba. Možete li nam osigurati mjesta za 30, 40 ljudi za neka tri sata. Igrali smo utakmicu, pa slavimo, pričao je Prka na mobitel u hodniku dvorane u Trnskom. Još se nije ni istuširao, a već je organizirao feštu za osvajanje Kupa Krešimira Ćosića. To nije bilo prvo što je organizirao. Odmah poslije utakmice iz kafića na katu nosio je gajbu piva u svlačionicu.
- Bezalkoholna je, bezalkoholna - smijao se u prolazu. Niti pola sata kasnije već je poslao mladog Darija Šarića po novu gajbu. Na sve je Prka mislio. Njemu je, kao i mnogim igračima Zagreba, pobjeda protiv bivšega kluba bila posebno slatka.
- Presretan sam, ovi dečki su dali i više od svog maksimuma i potpuno su zaslužili ovaj trofej - rekao je trener Denis Bajramović.
Zaista, iscrpljeni cibosi nisu u finalnom susretu mogli energijom parirati “mravima”.
- Stalno smo bili korak iza - požalio se Velimir Perasović, a Marko Tomas, koji se u svijet otisnuo upravo iz Trnskog, utješio se što je trofej otišao njegovu matičnom klubu.
- Ionako je Zadar trebao igrati finale, pobijedili smo ih na čistu sreću. A ako smo već morali izgubiti u finalu, drago mi je što smo izgubili baš od Zagreba - priznao je Tomas.

HVALA CIBONI ŠTO JE PREPOZNALA MOJ POTENCIJAL

Nakon što nas je Cibona dobila više od 30 razlike, govorili su da igramo staromodno i to nas je motiviralo, rekao je Luka Žorić, najbolji igrač finala s 24 poena. Preklani je u finalu Kupa bio na suprotnoj strani, ali nikad u Ciboni nije dobio priliku.
- Hvala im što su prepoznali moj potencijal - ironično se nasmiješio.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • barkley 19.02.2010.

    Čestitke Zagrebu na zasluženo osvojenom kupu

  • razumni...not 19.02.2010.

    gledo sam cijeli turnir i sa tog turnira se nesmije spomenut nijedno ime osim zorica,kapa do poda jer se to ne vida cesto

  • 20bucks 19.02.2010.

    Nemam ništa protiv, ali daj molim te pogledaj ovog lika dolje skroz lijevo! Taj frajer valjda spava u toj jakni i kapi. Nema utakmice a da on nije u tome a idem već 5 godina u Trnsko. Osim toga koji je on faktor da se išao slikat za slavljeničku fotografiju jer on nema nikakve veze s tim uspijehom i samo je narušio fotku. Pa mislim stvarno ne kužim!

Komentiraj...
Vidi sve komentare