To je to što me zanima!

Prkačin pomogao Šukeru: Ne zanimaju me funkcije u HKS-u

Znam da je Šuker sposoban jer je vodio Savez kad sam igrao, kaže bivši kapetan Nikša Prkačin koji je Ivanu Šukeru pomogao prilikom izbora za predsjednika Saveza
Vidi originalni članak

Nikša Prkačin u samo pet dana za Ivana Šukera je osvojio predsjedničku fotelju HKS-a. Prka svoj angažman ipak neće naplatiti visokom pozicijom u Savezu. Pomogao je srušiti Danka Radića, a sad se povlači.

Prkačin je bio jedan od glavnih operativaca. Sa Šukerom i s bivšim sucem Tončijem Anzulovićem obilazio je po Hrvatskoj izaslanike i lobirao.

- Neću se angažirati u HKS-u. To me ne zanima. Pomogao sam Šukeru i mislim da je to dovoljno - rekao je Prka.

A Šuker je znao kome pokucati na vrata. Znao je tko će mu osigurati glasove na hitno organiziranim izborima, koji su se trebali dogoditi tek na jesen.

- Prošlu subotu sam bio na svadbi, a u utorak sam krenuo na teren. Šuker me nazvao, pitao mogu li uskočiti, a ja sam pristao. Bio je predsjednik HKS-a kad sam ja još igrao i zato znam da je sposoban, da može pomoći hrvatskoj košarci. Zato sam i pristao biti u njegovu timu za izbore - istaknuo je Prkačin.

Aco Petrović, koji će u HKS-u biti u Izvršnom odboru, Prkačina nije nagovarao da ostane.

- Tako je bilo dogovoreno i prije izbora - rekao je Petrović.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • petko debeljko 02.07.2015.

    Teško mi je povjerovati u ovo što je Prkačin izgovorio - možda ga stvarno ne zanima mjesto u Savezu, ali siguran sam da ima neki drugi interes, pogotovo jer se spominje u istoj rečenici s ovim Anzulovićem koji ne bi radio ništa bez da ima koristi. Sjećam ga se kao suca jer nam je testirao živce svojim lošim suđenjem... Sigurno očekuje nešto kad je okrenuo leđa onom kojem je do nedavno virio iz šu...

  • lajd88 30.06.2015.

    sad imamo 2 šukera

Komentiraj...
Vidi sve komentare