To je to što me zanima!

'Prljava' strana Luke Dončića: Udario suparnika pa ga isključili

Ovakve se stvari često događaju na utakmicama. Ne znam, nemam objašnjenja. Očito je da to nisam napravio namjerno. Borili smo se za skok, rekao je Dončić nakon utakmice
Vidi originalni članak

Slovenska zvijezda Luka Dončić ni ove sezone nije stao s 'magijom' te vodi Dallas Maverickse prema drugom uzastopnom nastupu u doigravanju. Sinoć je njegova momčad slavila na gostovanju u Clevelandu 124-97, a Luku su suci isključili zbog udaranja protivnika.

Naime, Dončić je prilikom jednog duela u trećoj četvrtini udario razigravača Cavaliersa Collina Sextona u prepone, a potom ga i odgurnuo na pod. Suci su prvotno svirali osobnu Dončiću, ali su nakon pregleda snimke poslali Slovenca na prijevremeno tuširanje.

PROTIV WARRIORSA Osam asistencija i 39 koševa za 28 minuta - čudesni Luka Dončić

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Mavericki su u tom trenutku vodili sa 68-57, a srećom po Dončića, upisali su važnu pobjedu u borbi za ulazak u doigravanje. 

- Ovakve se stvari često događaju na utakmicama. Ne znam, nemam objašnjenja. Očito je da to nisam napravio namjerno. Borili smo se za skok - rekao je Dončić nakon utakmice.

Podsjetimo, ove će godine najboljih šest momčadi Zapadne i Istočne konferencije izboriti doigravanje, dok će se momčadi od 7. do 10. mjesta boriti za preostale dvije pozicije.

TRICA ZA POBJEDU Dončić i Curry s onoga svijeta! Luka i Steph opet prosuli magiju po parketu, a Zubac oduševio

Dallas sa omjerom 40-28 drži petu poziciju četiri kola prije kraja regularnog dijela sezone, a njihovo sigurno mjesto u doigravanju mogu samo ugroziti samo Lakersi koji na 7. mjesto imaju 38 pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • FokuMe 11.05.2021.

    A nesti udarca

  • nap 10.05.2021.

    On je fighter i dobar igrac

  • Zukizuki 10.05.2021.

    Udario crnca! Rasizam. Sljedeću tekmu kleči na koljenima beli Luka!

Komentiraj...
Vidi sve komentare