To je to što me zanima!

Problem za mladu NBA zvijezdu: Australac završio pod istragom zbog odnosa s maloljetnicom...

Ove je sezone svaku od 15 utakmica Thundera počeo u prvoj petorci i jedan je od važnijih igrača momčadi koja je trenutno druga u zapadnoj konferenciji s 11 pobjeda
Vidi originalni članak

NBA liga otvorila je istragu zbog optužbi da je bek Oklahoma City Thundera, Josh Giddey (21), u neprimjerenom odnosu s maloljetnom djevojkom, priopćio je glasnogovornik NBA lige u petak navečer.

Tijekom tjedna su na internetu "iscurile" fotografije i video snimke koje sugeriraju kako je Giddey uključen u seksualnoj vezi s maloljetnicom. Objava s tim fotografijama u međuvremenu je obrisana s društvenih mreža.

Još nije poznato hoće li i kakvu će kaznu dobiti 21-godišnji Giddey, koji je u NBA ligi od 2021. godine. Ove sezone u prosjeku zabija 12 koševa, uz skoro šest skokova i više od četiri asistencije. U sezoni 2021-22 izglasan je u najbolju rookie petorku lige.

NBA KUP Jokić odigrao najbolju utakmicu u sezoni, debakl Denvera. Šarić odigrao nevjerojatno u pobjedi

Giddey je prošli mjesec napunio 21 godinu, a u petak je trenirao s momčadi. Odbio je komentirati temu.

- Razumijem vaše pitanje, jasno, ali trenutno nemam komentara. Razumijem vas, ljudi, potpuno razumijem da želite znati nešto o ovome, ali trenutno nemam komentara.

PODSJETIO NA POSLOVICU VIDEO Trenerska legenda je sve iznenadila. Navijače na razglas zamolio da ne zvižde protivniku

Trener Thundera Mark Daigneault također nije komentirao slučaj.

- To je osobni slučaj, nemam komentara. I ovo će biti moj jedini odgovor na ovu temu - izjavio je.

TO MU NIJE TREBALO VIDEO Pogledajte trenutak ludila frustriranog Nikole Jokića

Giddey je bio šesti izbor na draftu 2021. godine. Ove je sezone svaku od 15 utakmica Thundera počeo u prvoj petorci i jedan je od važnijih igrača momčadi koja je trenutno druga u zapadnoj konferenciji s 11 pobjeda.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare