To je to što me zanima!

Problematični Paolo Di Canio potukao se s vlastitim igračem

Dolazak kontroverznog Talijana u Swindon Town nikoga u Engleskoj nije moglo ostaviti ravnodušnim. Na prvu nepodopštinu moralo se čekati samo par mjeseci
Vidi originalni članak

Mnogi su s oduševljenjem dočekali povratak kontroverznog Paola Di Canija u Englesku. Pogotovo navijači Swindon Towna kojeg je Talijan preuzeo u svibnju. Inače dosadnu četvrtu ligu zanimljivom je učinio Di Canio u utorak navečer.

Swindon je izgubio u Carling Cupu od Southamptona što je razbjesnilo talijanskog stratega. Di Canio se zakačio s vlastitim igračem Leonom Clarkeom! Nakon što mu je pokušao nešto objasniti Di Canio je Clarkeu stavio ruku na vrat što se ovom nije svidjelo pa ga je potegnuo za dres.

Tek ono pravo počelo je u tunelu kad je došlo do fizičkog obračuna, a zaraćene strane morali su razdvajati klupski čelnici.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • benarfa 01.09.2011.

    debil,previše se piksa..

  • user_36996 31.08.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Majmun_1_1 31.08.2011.

    smrad fašistički.

Komentiraj...
Vidi sve komentare