To je to što me zanima!

Problemi: Na meniju samo riba, sobe bez ormara

Prvi je dan u hotelu Rica Forum u kojem su smješteni igrači na jelovniku bila samo riba. A tko hoće hamburger, morat će izdvojiti čak 150 kuna
Vidi originalni članak

Problemi sa smještajem već su stara boljka na velikim rukometnim natjecanjima, pa tako niti u Norveškoj nije ništa bolje. Naši su reprezentativci smješteni u hotelu Rica Forum, odmah uz dvoranu Iderttshall, u kojoj će igrati utakmice. Neki su igrači smješteni u jednokrevetnim, a neki u dvokrevetnim sobama, no problem je što u nekima od njih jednostavno nema - ormara.
- Nevjerojatno je da se svaki put ponavljaju takve stvari - požalio se tehnički direktor reprezentacije Ivica Udovičić i dodao:
- Drugi je problem bila hrana. Prvog je dana i za ručak i za večeru bila riba. Sve je to u redu, ali ovo su sportaši, treba im pojačana prehrana, pa smo sastavili meni koji je primjeren naporima koji ih čekuju. Većih problema ipak ne bi trebalo biti jer je s reprezentacijom u Stavanger stiglo i gotovo pola tone opreme - u četiri garniture dresova, tenisica i ostalih rekvizita neophodnih za treninge i utakmice, dva stola za masažu, vitaminski napici i dodaci prehrani, darovi i suveniri za domaćine i suparnike...
Stavanger je inače četvrti po veličini grad u Norveškoj s oko 120.000 stanovnika, a u gradu i okolici živi 200-tinjak Hrvata.
No u Norveškoj su zabrinjavajuće, za hrvatske pojmove, visoke cijene. Odnos kune i norveške krune je 1:1, a za hamburger morate izdvojiti nevjerojatnih 150 kuna. Visok standard diktira i “paprene” cijene. Prosjećna je plaća oko 3000 eura, sok je 50 kruna, kava je 30, a tri decilitra piva čak 80 kuna.

PROTIV ČEHA SE NIKAKO NE SMIJEMO OPUSTITI
Drugu utakmicu u skupini A Hrvatska igra U petak u 18.15 protiv Češke. Izbornik Lino Červar vrlo je oprezan glede prognoza.
- Ne smijemo se opustiti niti na trenutak. Ovo je europsko prvenstvo, moramo maksimalno respektirati svakog protivnika - kaže Lino Červar i ističe:
- Česi imaju mnogo mladih igrača željnih dokazivanja na velikim natjecanjima iako im zbog ozljede neće igrati ponajbolji igrač Filip Jicha. No imaju ostale jake pojedince - Filipa, Bruna, Kubeša i jako dobroga golmana Galiju. Istina je da smo ih pobijedili na SP-u u Njemačkoj (bilo je 31-29), ali nama ta utakmica nije ništa značila. Sad će sigurno biti drukčije.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • gmolak 18.01.2008.

    Samo naprijed. DO KRAJA!!!!!!!!!!!!

  • god of war 17.01.2008.

    to je nažalost istina,očito svijetu i jebenoj norveškoj nije jasno ili nisu svjesni da im dolaze svijetski i olipijski pobijdnici..i sramota za organizaciju da to dopuštaju..di su možda njemci npr??? majku vam jebem...ali dajte svima sve najbolje što se može dati,ni to im neće pomoći kada neigraju sa srcem,sa dušom za svoju repku i državu!!!! \"we live 2gether we die 2gether,PAKLENI 4 LIFE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\"

  • gremljin 17.01.2008.

    Nadam se da su dečki uzeli luka,špeka, kobasa, i svi ostalih domaćih delicija. Druge godine kad je SP kod nas onda svima samo BLITVU!!! Izuzev našima, to se razme

Komentiraj...
Vidi sve komentare