To je to što me zanima!

Problemi za Barcu: Suarez out četiri mjeseca, operirao koljeno

Nakon što su najvjerojatnije ostali bez Xavija (39) do kraja sezone, Barca je u novom problemu. Luis Suarez (32) neće igrati do kraja sezone jer su mu operirali menisk desnog koljena
Vidi originalni članak

Ne ide pa ne ide! Tako bi se mogao opisati 'crni' vikend Barcelone u kojem nisu uspjeli dovesti novo trenersko lice, a ostali su i bez prvog napadača. Luis Suarez (32) neće im pomagati u lovu na naslov prvaka Španjolske te u pokušaju osvajanja Lige prvaka jer je operirao menisk desnog koljena.

Klub je u službenom priopćenju objavio kako urugvajskog napadača neće biti četiri mjeseca jer mu je artroskopijom utvrđeno loše stanje meniska desnog koljena te je odmah operiran. Imao je problema s tim ranije u sezoni te je pauzirao šest tjedana, a ovaj će puta izvan terena biti nekoliko tjedana duže.

Sad se postavlja pitanje što će Barcelona napraviti u nastavku sezone jer na klupi nemaju klasičnog napadača kakav je Suarez. Hoće li Messi možda opet završiti u špici, ili će Griezmann na poziciju koju je znao igrati u Atletico Madridu, o tome će odlučivati Ernesto Valverde koji, bar zasad, ostaje na klupi Barcelone.

No, još uvijek postoji mogućnost da Barcelona dovede neko 'vatrogasno' rješenje. 

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 13.01.2020.

    kud se ranije nije povrijedio da dovedu Mandzukica

  • BlackRonsky 13.01.2020.

    nakon što su ostali bez Xavija do kraja sezone?! neznam niti kako da komentiram ovu rečenicu..prvo ispada da su ostali bez njega kao igrača..drugo, nije da su ostali bez Xavija kao trenera jer ga nisu niti imali kao trenera..

  • MarinKurevija 12.01.2020.

    Biti će zanimljivo do kraja, Real i Barca se natječu tko će jadnije da igra. Možda netko treći osvoji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare