To je to što me zanima!

Problemi za Kovača: Coman doživio tešku ozljedu koljena

Tek što je sezona počela, Kovač se našao u velikim problemima. Njegov Bayern u petak je svladao Hoffenheim s visokih 3-1, a u toj utakmici teško se ozljedio Coman, kojem su stradali ligamenti lijevog koljena
Vidi originalni članak

Niko Kovač sjajno je započeo svoj mandat u Bayern Münchenu. Za početak je bivši izbornik Vatrenih osvojio trofej namijenjen pobjedniku njemačkog Superkupa, a zatim je u prvom kolu Bundeslige svladao Kramarićev Hoffenheim s visokih 3-1.

Bavarci su teškom mukom došli do te pobjede. Poveli su oni u 23. minuti preko Müllera, ali Hoffenheim se vraća zahvaljujući golu Szalaija u 57. minuti. 

Takav rezultat zadržao se na semaforu sve do 83. minuti kada Lewandowski pogađa iz sumnjivo dosuđenog penala, a onda Robben u 90. minuti stavlja točku na i za konačnih 3-1.

VIDEO: ODUŠEVIO NIJEMCE Kovač o spornom, poklonjenom penalu: 'Ne bih ga nikad sudio'

No, unatoč pobjedi, Niko Kovač ima razloga za brigu jer mu se ozlijedio jedan od vrlo bitnih igrača, krilni napadač Kingsley Coman. Prema prvim informacijama, riječ je o ozljedi ligamenata lijevog koljena zbog čega ga očekuje duga pauza.

- Ne izgleda dobro. Vidi se da je u teškim bolovima. Nadam se da neće biti ništa strašno, ali strah me najgoreg - zabrinuto je prokomentirao Kovač.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • svi-smo-isti 26.08.2018.

    Bayern je uvjek Bayern. Bundesliuga nece biti problem ali LP, niosam bas siguran. Nisu doveli neke jake igrace a Robenn i Ryberi nisu vise oni stari.

  • ha eto 26.08.2018.

    Da da, sigurno Kovač ovisi o jednom igraču, aha !

  • dr.Egoista 26.08.2018.

    Ovog decka sam gleda u zivo prije par godina kada ne u dugopolju igrala hrvatska u 18 i francuska u 18 Znaci uzivo je bija cudo cudo,tehnicki savrsen,eksplozivan igrac,koji ima smisla za igru Bas steta

Komentiraj...
Vidi sve komentare