To je to što me zanima!

Procurila navodna Novakova snimka: Tebra, slobodan sam

Australski sudac oslobodio je Novaka Đokovića svih optužbi te je u Melbourneu odradio dva treninga, ali ministar imigracija Alex Hawke i dalje zadržava pravo poništiti mu vizu u bilo kojem trenutku
Vidi originalni članak

Tebra, pušten sam, evo me u kući. Sve je OK, za sada. Objavljujem upravo priopćenje, jako kratko s terena. Igrao sam i tenis, stigao sam i to. Za sada sam slobodan čovjek, ali vidjet ćemo što donosi sutra, kazao je navodno Novak Đoković (34) u snimci koju su objavili srpski portali.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Prema pisanjima srpskog Kurira, moguće je da se radi o poruci 'koju je poslao obitelji nakon što je pušten iz hotela'. Neki mediji navode da je poruka "vrlo vjerojatno" poslana jednom od braće, dok drugi smatraju da je ipak poslana neimenovanom prijatelju.

U nastavku poslušajte zapis na kojem je navodno Đokovićev glas. 

Prvi reket svijeta prvi je nositelj glavnog ždrijeba Australian Opena te je do sada u Melbourneu odradio dva treninga nakon što su ga pustili iz imigracijskog hotela Park. 

Australski federalni sudac oslobodio je Novaka svih optužbi te mu je vraćena viza, ali ministar imigracija Alex Hawke i dalje ima pravo oduzeti mu istu te ga deportirati u Srbiju. 

 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Mario Špehar 12.01.2022.

    Zdrav čovjek igra tenis, sve normalno!

  • cicinakitu2 12.01.2022.

    Tebra, zelim ti brzi povratak kuci😂

  • gif 12.01.2022.

    Za hrvatsku vlast je jasno na čijoj je strani. Sa njom mediji i diktori. Ekskluzivno u zaštiti proizvođača cjepiva. Lako za Novaka a što ćemo mi. Kod nas sudstvo kao u Australiji. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare