To je to što me zanima!

Procurio razgovor medicinskog osoblja: Maradoni je dao pivo i marihuanu kako bi ga se riješio

Diego Maradona preminuo je u 60. godini života od zatajenja srca, a sve više novih dokaza upućuje na to da se njegova smrt mogla spriječiti. Jedan od članova osoblja dao je Maradoni ono što nije smio
Vidi originalni članak

Smrt Diega Maradone sigurno je jedan od događaja koji je obilježio 2020. godinu, a sve više dokaza upućuje na to da se ona mogla izbjeći.

POGLEDAJTE VIDEO: Borba za Maradonino nasljedstvo

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Istina o njegovim posljednjim danima polako izlazi na vidjelo te je u Argentini pokrenuta opsežna istraga kako bi se ustanovilo je li tijekom njegovog liječenja došlo do propusta.

Protiv doktora Leopolda Luquea, glavnog odgovornog za liječenje nogometne legende, na sudu se vodi postupak. 

TKO ĆE PLATITI DUG? Svi žele Maradoninu imovinu, a Italiji je dužan 26 milijuna eura

Nedavno je u javnost procurila snimka razgovora između medicinskog osoblja u kojoj govore da je jedan od članova Maradoni dao marihuanu i pivo kako bi ga smirio.

- Rekli su mi da je Charly organizirao dolazak ženske osobe tijekom noći, a kako bi se riješio Diega dao mu je pivo i travu. Ne mogu podnijeti da mu je dao marihuanu. Ne znam kako da ga spriječim - objavio je Infobae razgovor Luquea i jednog od članova medicinskog osoblja.

U snimljenim razgovorima otkriveno je kako je Maradona svaki dan tražio marihuanu. Liječnici to nisu dozvolili, ali su mu osigurali cigarete. 

Istraga će početi sljedećeg tjedna, a fokus će prije svega biti na osobama koje su mu bile najbliže u posljednjim satima njegovog života. 

POTVDRILI STRUČNJACI Doktor krivotvorio Maradonin potpis da dođe do dokumenata

U slučaju da se na sudu dokaže krivnja doktora, odnosno da su ga nesavjesno liječili, kazna bi mogla biti poprilično velika, a radi se o višegodišnjim zatvorskim kaznama i oduzimanju liječničkih licenci. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • 05.02.2021.

    Maradona je živi primjer kako bezveznjak postaje veličina zahvaljujući primitivnosti sredine u kojoj živi. Primjer kako individua koja naganja loptu postaje veći od vrhunskih doktora, znanstvenika, tj. ljudi koji su stvarne veličine svojim doprinosom čovječanstvu. Nije Maradona jedini. Imamo i mi svojeg Maradonu, koji na sudu štiti kriminalca koji mu je omogučio lep i lagodan život. 

  • tompa866 05.02.2021.

    Maradona je nogometni umjetnik i velikan, al kao osoba bad po ovome iz medija alkoholičar i ovisnik o drogama

  • ante-portas 04.02.2021.

    Tko je jos ikada umro od piva i marihuane? Svasta...

Komentiraj...
Vidi sve komentare