To je to što me zanima!

Proda li Manchester Di Maríju, dovodi Pedra za 30 milijuna €

Na relaciji Manchester - Pariz - Barcelona sprema se velika zamjena igrača. Odlazak Di Maríje u PSG vrlo je izvjestan, a United će novac utrošiti za Pedra
Vidi originalni članak

Gdje je Ángel Di María? To ovo pitanje golica novinare i prijatelje Manchester Uniteda nakon što se Argentinac nije pojavio na pripremama "crvenih vragova" unatoč dodatnom odmoru nakon Copa Américe. Klub ga je zbog toga kaznio s 500.000 eura, no to je zanemariva svota u odnosu na ono što bi mogao dobiti u PSG-u.

Francuski prvak jako se zanima za krilnog veznjaka i spreman je platiti 63 milijuna eura, a posao bi trebao biti zaključen ovog vikenda. Dio će novca, kako pišu španjolski mediji, United preusmjeriti na transfer Pedra Rodrígueza iz Barcelone vrijedan oko 30 milijuna eura.

Englezi bi Pedra željeli u kadru za početak premijerligaške sezone sljedeće subote, 9. kolovoza, dok Katalonci ne žele ništa finalizirati prije utakmice europskog superkupa protiv Seville u Tbilisiju 11. kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 50

  • Paul Pogba 01.08.2015.

    Igrač kao Pedro nema što tražiti kod trenera kao što su Mourinho, Wenger i van Gaal

  • AntonTunKakiUKantun 01.08.2015.

    Pedro odličan igrač,no osobno mislim da ne treba Manchesteru jer imaju dosta mladih talenata i doveli su par pojačanja.Žao mi je di Marije jer,da/ako ostane/će ostat,dokazao bi se i vjerujem da bi stekao kvalitetu kakvu je imao u Realu.Još se sjećam kako je Puyolu prodao burek s ćevapima :D

  • kokaza5 01.08.2015.

    Dobar Pedro.

Komentiraj...
Vidi sve komentare