To je to što me zanima!

Prodaje se slavljenički autobus 'tricolora', kao nov, malo vožen

Uoči finala domaćini Eura pripremili su slavljenički autobus na kat, s otvorenim krovom i natpisom "Prvaci Europe". Očito nisu čuli za onu poznatu o zecu, ražnju i šumi...
Vidi originalni članak

Čini se da su se domaćini malo zaletjeli.

Očito ona poznata izreka o zecu, ražnju i šumi nije toliko poznata u Francuskoj. Naime, uoči finala i utakmice protiv Portugala domaćini Eura pripremili su slavljenički autobus na kat, s otvorenim krovom, onakav u kakvom slave naslove, a video autobusa koji putuje prema Parizu na dan utakmice proširio se internetom.

Preko cijelog autobusa stajao je natpis "Prvaci Europe". Na pozadini je pisalo "Hvala". Nema na čemu, rekli bi Portugalci.Svi su očekivali francusko slavlje, ali zaboravili su jednu bitnu stvar. I Portugalce se tu nešto pita.

- Prodaje se slavljenički autobus 'tricolora', kao nov, malo vožen - sprdaju se portugalski navijači na Twitteru s Francuzima.

U neku ruku, imaju i pravo.

Isto kao što je i organizator imao pravo pripremiti sve za moguće slavlje, ali kad su već to napravili, mogli su se potruditi da to baš ne izađe u javnost uoči finala.

Sramotno ponašanje nekih francuskih igrača

Inače, francuski igrači nisu baš pokazali previše poštovanja na dodjeli medalja. 

Neki od njih nisu htjeli nositi srebro oko vrata pa su odmah poskidali medalje koje su primili. Među njima su bili Pogba, Koscielyn, Umtiti, Schneiderlin i Mangala. 

Šteta što se nisu ugledali na reprezentativnog suigrača Blaisea Matuidija koji je suznih očiju primio srebrnu medalju oko vrata i vratio se na teren.

Nosio je medalju i dok je gledao kako Portugalci primaju zlato i pobjednički pehar. Treba biti velik i u porazu, ne samo u pobjedi...

Idi na 24sata

Komentari 23

  • pomorac11 12.07.2016.

    Tko visoko leti nisko pada!Zadanja generacija Francuza u kojoj su igrala gospoda je generacija Zizua,Blanca,Bartheza,Deschampa.Ovo su uglavnom foleri i umišljene zvjezdice i drago mi je što ih je Portugal sustio na zemlju.Nije dovoljno bit samo dobar nogometaš,prije svega treba bit čovjek.

  • ragbijaš 11.07.2016.

    Ha,a mi bi trebali imati avion za jedan pravac samo i ukrcati u njega ČAČIĆA,MAMIĆA,ŠUKERA

  • Xyster 11.07.2016.

    Pa moraju imat spreman bus, ništa specijalno. A ovo o skidanju medalja je još gluplje, pa većina nogometaša tko izgubi u finalu skine te "srebrene" medalje. Skidali su ih masovno igrači AM-a pa nije bilo ovakvih članaka. I nego što nego će ih skinuti, izgubio si finale i onda ti još netko daje medalju za to. Nisu ovo olimpisjke igre, svima je njima cilj bio prvo mjesto a ove madelje su eto kao za sudjelovanje u finalu. Nitko ne igra ligu da bude drugi ili treći, niti je ikom cilje drugo mjesto.

Komentiraj...
Vidi sve komentare