To je to što me zanima!

Prodali dresova za 2 mil. kuna: Medveščak širi bazu navijača

I U DINAMU DOBRI TRGOVCI Navijači zagrebačkih ‘modrih’ od 15. kolovoza kupili su oko 5000 novih puminih dresova, čime je klub zaradio čak 1,9 milijuna kuna...
Vidi originalni članak

Igramo sjajno, trenutačno nas baš nitko ne može pobijediti. Najbolje austrijske klubove razbijamo 5-0 i 7-1. Ako budemo igrali ovako i u doigravanju, ni naslov nije daleko, rekao je predsjednik Medveščaka Damir Gojanović nakon što su “medvjedi” pobijedili desetu od posljednjih 11 utakmica.

Medveščaku sjajno ide i prodaja dresova, čak 7000 u dvije i pol sezone, čime su zaradili 2,2 milijuna kuna.

- Nikad nismo mislili da će se dresovi tako dobro prodavati. To je sjajna vijest jer tako širimo bazu navijača.

Dinamo je, pak, od 18. kolovoza 2011. prodao 5000 novih Puminih dresova, čime je zaradio 1,9 milijuna kuna.

Godišnji budžet Medveščaka je 13 milijuna kuna, a od prodaje ulaznica, dresova i suvenira “medvjedi” pokriju 30 posto budžeta, odnosno četiri milijuna kuna.

- Naš je cilj ruski KHL, u prosincu nam dolazi čelništvo lige i ulazak u to ugledno natjecanje opravdalo bi sva dosadašnja ulaganja.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • slucajni prolaznik... 29.11.2011.

    samo da se politika i mutni ljudi ne pocnu mjesati u klub kad vide da dobro posluje..inace decki svaka cast...samo tako nastavite...lijepo je u ovim teskim danima vidjeti lijepe vijesti barem o necem...:)))

  • user_135908 28.11.2011.

    i krv svoju za dinamo i plavu boju...

  • kraftwerk 28.11.2011.

    mislim da medvečaku još ne treba khl,nije stvar u jačini lige nego i o prilagodbi kluba na uvjete,još je prerano,ni ebel ne bi bio zadovoljan jer medveščak je trenutno motor lige,i najgledanija ekipa,ono o čemu treba razmišljati je povećati ebel sa još kvalitetnih ekipa talijanskih,švicarskih,slovačkih i čeških klubova,više,brže,zanimljivije te svakako i novci su u pitanju,khl je trenutno za upravu medveščaka stvar prestiža ali to može biti i dvosjekli mač,jednostavno medvjedi su dobri i jaki ali to nije to

Komentiraj...
Vidi sve komentare