To je to što me zanima!

Prodao ga je Evertonu, a sad kaže: 'Lukaku je veliki igrač...'

'Crveni vragovi' su za njega morali izdvojiti ogromnih 85 milijuna eura, a transfer bi se s bonusima mogao popeti i preko 110 milijuna eura što je novi svjetski rekord
Vidi originalni članak

Manchester United predstavio je novo pojačanje - Romelua Lukakua. Istog Lukakua kojeg je Jose Mourinho prodao Evertonu nakon što mu je dao pucati penal protiv Bayerna u Superkupu 2013. godine.

- United je njegov prirodni put. Ima veliki personality i velik je igrač. Najnormalnije je da je želio karijeru nastaviti u najvećem klubu. Jedva čekam da počnemo zajedno raditi - rekao je Mourinho za službenu klupsku stranicu.

Okolnosti su tada bile drugačije. Lukaku je bio klinac koji je htio igrati, ali Mourinho je imao druge planove. Belgijac je zatražio transfer i Chelsea ga je pustio. Tri godine i 53 ligaška gola kasnije, dvojac će ponovo surađivati. Ovoga puta na Old Traffordu.

- Sada sam odrastao, imam 24 godine. Mourinho vidi moju zrelost i veoma sam zahvalan za priliku koju mu je dao - reklo je novo pojačanje Uniteda.

I to kakvo. 'Crveni vragovi' su za njega morali izdvojiti ogromnih 85 milijuna eura, a transfer bi se s bonusima mogao popeti i preko 110 milijuna eura što je novi svjetski rekord.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Gunersss_ 10.07.2017.

    Dobar igrac i to je to..AL STA TAJ covjek sve moze promasit SVAKA mu cast!

  • NIKE 10.07.2017.

    Nogomet je zbilja u kurcu , ovaj da vrijedi 85 m € ?? Bome se nakotilo previše marketinških govana ,najviše u toj Premierligi.

  • Blue Moon has risen 10.07.2017.

    Hahahahahah velika trenerčina kupila igrača za 110 miljuna eura kojeg je prije dvije sezone potjerala iz Chelsea. hahahaha najbolji trener na svijetu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare