To je to što me zanima!

Prodavao je namještaj iz kuće, sad potpisao za veliki Liverpool

Liverpoolu fali 'pola momčadi' pa je Klopp bio prisiljen dovesti neko jeftino pojačanje. Izbor je pao na Bena Daviesa kojemu će ovo biti prvi 'izlet' u najvišem rangu engleskog nogometa
Vidi originalni članak

Liverpool je u posljednjem danu prijelaznog roka odlučio 'pokrpati' obranu i doveo Bena Daviesa (25) iz Prestona koji se natječe u engleskom Championshipu.

'Redsi' su drugoligaškom klubu isplatili dva milijuna eura za engleskog braniča koji vjerojatno ni u snovima nije mogao zamisliti da će jednog dana zaigrati u dresu Liverpoola.

Aktualnim prvacima fali 'pola momčadi', stoga je Klopp bio prisiljen dovesti jeftino pojačanje.

DEJAN LOVREN: 'Više ja nedostajem Liverpoolu, nego što oni nedostaju meni'

Daviesova plaća još je nepoznata, ali ne sumnjamo da će biti dovoljna da ne mora prodavati ništa svoje jer upravo je to donedavno morao raditi Davies. 

Naime, nogometaš je prije dvije godine putem Twitter profila ponudio svojim pratiteljima dio namještaja iz svojeg stana.

- Želi li netko kupiti kutnu garnituru? U odličnom je stanju i jedva da je korištena. Neka me kontaktiraju zainteresirani.

LIVERPOOL NA MUKAMA Klopp traži kvalitetne i jeftine stopere, javili mu se iz Čulinca

Navijače Liverpoola je po njegovom dolasku u klub zanimalo gdje je na kraju završio namještaj.

- Netko ju je kupio. Netko s kim sam igrao u Southportu me je kontaktirao i kupio. Dobio ju je za dobru cijenu - rekao je nasmijani Davies.

Davies je dosad igrao drugom i trećem, a jedno vrijeme čak i četvrtom rangu engleskog nogometa, a sada će se boriti za titulu u Premiershipu. Doista nevjerojatna priča. 

Zanimljivo, u Premiershipu već odavno igra Ben Davies (27), ali u Tottenhamu, a on je, za razliku od Liverpoolova braniča, Velšanin.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • doormat 03.02.2021.

    Bolje i on nego ona prevara Duje Ćaleta Car, koji nas bruka pa primamo pokere od Porugala i Francuske. Ej moj Daliću...

  • Oldham Athletic 03.02.2021.

    da, igrao je u prestonu u championshipu i kao da nije imao odlična primanja... s tim primanjima se osigurao za ohoho vremena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare