To je to što me zanima!

Profesor Luka i 'ubojica' Karim: Pogledajte kako su Modrić i Benzema dokrajčili Chelsea

Hrvatski kapetan kao da je znao gdje će biti Benzema u kaznenom prostoru i majstorskim dodirom pronašao ga u 16-ercu. Benzemi dovoljno da to pretvori u gol, iz nimalo lagane situacije
Vidi originalni članak

Real Madrid napravio je veliki posao u Londonu i već nakon prvih 90 minuta širom si otvorio vrata polufinala Lige prvaka. Tamo gdje je prošle sezone Chelsea upravo izbacio Madriđane i otišao do kraja.

VILLARREAL - BAYERN 1-0 Iznenađenje na El Madrigalu: Villarreal srušio Bayern, loši Bavarci su još dobro i prošli...

Ovaj puta, u četvrtfinalnoj fazi, raduje se Real. S 3-1 mirno čeka uzvrat na svom Bernabeuu, a čovjek koji je sve potpisao zove se Karim Benzema. Nakon hat-tricka kojim je izbacio PSG Francuz je u Ligi prvaka zabio drugi u nizu. A ukupno četvrti u ovom natjecanju u karijeri. Više imaju samo Messi, Ronaldo (8) i Lewandowski (5).

Štoviše, od prvog njegovog gola PSG-u do trećeg Chelseaju proteklo je tek 75 minuta! Čudesan podatak, otprilike kakva su bila i prva dva gola Benzeme koja potvrđuju njegovu nogometnu klasu.

A za drugi mu je u 24. minuti asistirao Luka Modrić. Hrvatski kapetan kao da je znao gdje će biti Benzema u kaznenom prostoru i majstorskim dodirom pronašao ga u 16-ercu. Benzemi dovoljno da to pretvori u gol, iz nimalo lagane situacije.

Video gola pogledajte OVDJE.

Benzema je, inače, sada na 11 golova ove sezone u Ligi prvaka, a nijedan Francuz, vjerovali ili ne, do večeras nije u elitnom klupskom nogometnom natjecanju zabio dvoznamenkasti broj golova. Ima još, nitko stariji od njega nije zabio tri gola u LP-u u jednoj utakmici, njemu su u srijedu navečer bilo 34 godine i 108 dana...

Idi na 24sata

Komentari 53

  • Astor 1961 07.04.2022.

    Iz chelsia su otišli novci pa i igra sa Abramovićem,to je pravi razlog.

  • muke mi ježove 07.04.2022.

    Luka je shvatio razliku između poznavanja puta i hodanja njime,zato je velik.

  • Floki7 07.04.2022.

    Sudije su pomogle Realu,Uefadrid!! 😂😂

Komentiraj...
Vidi sve komentare