To je to što me zanima!

Promašio je majku svih zicera pa se izvlačio da je bio ofsajd

Navijači PSG-a čekali su potvrdu naslova prvaka na domaćem terenu, ali nisu je dočekali. Parižani su remizirali s Strasbourgom (2-2), a jedan od direktnih krivaca je i Maxim Choupo-Moting koji je promašio nemoguće
Vidi originalni članak

Nkunku je napravio sve i prebacio gostujućeg golmana, već je počeo lslaviti, a onda se pojavio suigrač Maxim Choupo-Moting i kao pravovremeni stoper zaustavio loptu na crti. I spasio gol - svojih protivnika?

PSG je odigrao 2-2 protiv Strassbourga i propustio je matematički osigurati novi naslov u Francuskoj. Jedan od glavnih krivaca za to je kamerunski napadač Choupo-Moting koji je u prevelikoj želji napravio najgori mogući potez.

- Mislio sam da će mi Nkunku asistirati, ali on je zapravo pucao. Kako je stoper uklizao mislio sam da će blokirati loptu, ali ona je prošla i pomislio sam da sam u zaleđu. Sve se odigralo prebrzo, dodirnuo sam loptu i umjesto nje završio u mreži. Žao mi je zbog toga, ali moramo nastaviti dalje - objasnio je svoj potez Choupo-Moting. 

I dok se na Twitteru natječu tko će dati bolji opisni pridjev ovom promašaju Kamerunca, Kylian Mbappe pokazao je veličinu.

- Šteta što nismo uspjeli, pokušali smo. Podrška Choupou-Motingu, pa ja sam puno više toga promašio ove sezone - napisao je Mbappe na Instagramu.

PSG je korak do obrane naslova, a to imaju priliku potvrditi i matematički u sljedećem kolu kad gostuju kod Lillea.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 08.04.2019.

    BENZEMA UZOR

  • nikopolidis_71 08.04.2019.

    Sivonjic je konacno skinut s trona

  • 08.04.2019.

    Pa nije promašio već je obranio loptu koja je išla u gol.

Komentiraj...
Vidi sve komentare