To je to što me zanima!

Promjena domaćinstva: Rusija i Hrvatska u Rostovu na Donu

Rusija i Hrvatska prijateljsku utakmicu u utorak, 17. studenoga neće odigrati u Krasnodaru, već u 285 km udaljenom Rostovu na Donu, objavio je danas HNS...
Vidi originalni članak

Prijateljska međunarodna nogometna utakmica između Rusije i Hrvatske, na rasporedu 17. studenoga, održat će se u Rostovu na Donu umjesto u prvotno najavljenom Krasnodaru, objavio je u ponedjeljak Hrvatski nogometni savez.

Promjena grada domaćina ne mijenja puno na planovima "kockastih" jer je Rostov svega 285 kilometara sjevernije od Krasnodara, također blizu obale Azovskog mora, i u istoj je vremenskoj zoni (+2) u odnosu na srednjoeuropsko vrijeme.

Utakmica između dvaju sudionika predstojećeg Europskog prvenstva u Francuskoj tako će se odigrati na stadionu Olimp-2 kapaciteta 15.840 mjesta u utorak, 17. studenoga u 19 po lokalnom, odnosno 17 sati po hrvatskom vremenu.

Hrvatska i Rusija dosad su odigrale dvije međusobne utakmice u kvalifikacijama za Europsko prvensvo 2008. Oba puta, na stadionu Lokomotiva u Moskvi te na Maksimiru, završilo je bez golova.

Idi na 24sata

Komentari 22

  • Obrve_Velimira_Bujaneca 02.11.2015.

    Bojkot!

  • OrcaPerestrojka 02.11.2015.

    Tamo nas čekaju ruski huligani koji svi liče na Čikatila samo idu u teretanu !

  • Zlatan 10 02.11.2015.

    Halooooo gdje su sad hvalospijevi za u 17 god, Mali nabio i nista kao misevi se zavukli u rupu..bas mi je drago samo zbog onog Facebook ispada, kad ljudi glume Simunica i hoce malo popularnosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare