To je to što me zanima!

Promjena u zadnji čas: Delija na 'Grobara', 'He Man' ipak otpao

'Hodajuću nevolju' u drugom kolu PFL-ova teškaškog turnira ipak ne čeka okršaj protiv 'He Mana', već ide na Sheltona ‘The Gravedigger' Gravesa (36, 9-5) koji ima dva poraza u sklopu ACA promocije
Vidi originalni članak

Ante Delija (31, 20-5) je na startu PFL-ova teškaškog turnira u drugoj rundi desnim direktom nokautirao Brazilca Matheusa Scheffela (29, 15-8) pa je ubrzo saznao i ime tad novog protivnika. Odradio je pripreme, sve posložio za Engleza, ali onda je stigla obavijest kako ipak ide na drugog protivnika.

SIJEVNULO JE VIDEO Tako se kreće po milijun dolara! Delija snažnim direktom nokautirao Brazilca u 2. rundi

Tako ga s druge strane kaveza neće čekati Stuart ‘He Man’ Austin (34, 15-8). Podsjetimo, Britanac je u prvom kolu izgubio nokautom od prošlogodišnjeg osvajača turnira Brune Cappelozze (33, 15-5), a prije godinu i pol je slavio protiv hrvatsko-japanskog borca Satoshija Ishiija (35, 24-12).

Tako će ‘Hodajuću nevolju’ 24. lipnja čekati Shelton ‘The Gravedigger’ Graves (36, 9-5) koji ima dva poraza u sklopu ACA promocije, a borio se i protiv Amira Aliakbarija (34, 10-3) kojeg je prije šest godina na Rizinu pobijedio Mirko ‘Cro Cop’ Filipović.

Delija se nakon prvog kola nalazi se na četvrtom mjestu teškaške ljestvice jer su trojica boraca završila meč u prvoj rundi, Nova PFL uzbuđenja čekaju nas već 24. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • mandalorian67 23.06.2022.

    Kako sam jednom na treningu nakautirao Deliju. Pravio se prgav i mi kao sparirali. Ja rekao ajmo lagano, a on mene potegne onako mucki. Ja se naljutio, skocim u zrak i tako ga u zraku maznem 3 puta nogom u glavu. On pada, nije se digao 14 minuta,vodom smo ga zaljevali. Ali naucio je lekciju

  • Nabim 22.06.2022.

    naslov asocira na srpske klubove/navijace i obracune a ne moj komentar koji je izbrisan

  • sanlorenzo2 22.06.2022.

    Sritno Ante

Komentiraj...
Vidi sve komentare