To je to što me zanima!

Promjene: Otpali su Subašić i Perišić, pozvani Maloča i Picak

Igor Štimac nakon objavljenog popisa u petak morao je napraviti neke neplanirane promjene za Lihtenštajn. Zbog ozljeda su otpali golman Subašić i veznjak Perišić
Vidi originalni članak

Iako je prije dva dana objavio popis reprezentativaca za prijateljsku utakmicu protiv Lihtenštajna u Vaduzu, koja će se igrati 14. kolovoza, izbornik Igor Štimac morao je napraviti neke neplanirane promjene.

Na svojem Facebook profilu objavio je da su zbog ozljeda otpali golman Danijel Subašić te veznjak Ivan Perišić, a umjesto njih su pozvani Hajdukov Mario Maloča te golman Dominik Picak.

Mladom čuvaru mreže ovo je prvi poziv u A reprezentaciju, a 21-godišnjak je dosad branio za sve mlade selekcije, od U-17 do U-21 reprezentacije.

Idi na 24sata

Komentari 70

  • mata iz inata 12.08.2013.

    S takvim izborom i pozivanjem pojedinih bezveznjaka, gubi se kult NAJBOLJI u reprezentaciju. Kad se sve to sroza, kao prva liga s 16 ekipa ( 18 ), Igor će uzdignute glave otići i tražiti novo uljebljenje ( to mu ne treba ) da bi bio netko i nešto ? Moj Igore ljudi te ne vole i nemoj se trpati jer ćeš navući i mržnju puka na sebe. Ako si izbornik biraj po svome najbolje jer je to jedini put da nešto napraviš. Ćiro i danas pati zbog Prosinečkog.

  • Mate Hajduk Split 12.08.2013.

    a sammir, soudani gdje su :))

  • Ivan Lešić 11.08.2013.

    ja mislim da se netreba nadat svjetskom kad nikad neigra ista reprezentacija nemoze se uigrat kako se uigrat kad su ti svaki put drugi suigraci!!!!!!!!! stimac odlazi!!!!!HRVATSKA

Komentiraj...
Vidi sve komentare