To je to što me zanima!

Pronašli su snimku Dinamovih utakmica protiv Leedsa 1967.

Iako su se pojavile informacije da su nestale snimke Dinamovih utakmica protiv Leedsa u finalu Kupa velesajamskih gradova, SN pišu da su snimke pronađene...
Vidi originalni članak

Zvonimir Sunara Suki otišao je na HRT kako bi se uvjerio da snimke legendarnih Dinamovih utakmica protiv Leedsa u finalu Kupa velesajamskih gradova ipak nisu nestale, prenose Sportske novosti.

Sunara je rekao kako voli Dinamo i da si je dao truda kako bi navijači vidjeli najveći uspjeh zagrebačkog kluba, osvajanje jedinog europskog trofeja u povijesti hrvatskog klupskog nogometa.

Davne 1967. godine Dinamo je finalu pobijedio engleski Leeds. U Zagrebu su Čerček, Rora i ekipa pred više od 30.000 razdraganih navijača pobijedili 2-0, a u uzvratu su zadržali 'nulu' i uzeli povijesni naslov.

Izvorni članak pročitajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • richi_1 04.03.2011.

    Kako su navijači bili kulturni moram primijetiti jer sam to zapazio da jedan gospodin s malim djetetom na ramenima išao gledati utakmicu, što je to nenormalno u današnje vrijeme. A zašto što igrači više zarađuju mi se sve više seljakamo.

  • mmatek22 04.03.2011.

    pogledajte prvu momčad dinama iz 1967...sve odreda prigorci i purgeri...nema crnaca,tatinih sinova hercegovaca...igralo se sa srcem...vozio se yugo ili zastava...a placa je bila siguran rucak i odijelo na kraju sezone...to je bio zivot...jeo se odojcek i tak...a dns sve na preparatima...eh da sam se rodio u to vrijemee...imal bi kaj GLEDETI,sve preuzeli oni dolje

  • Ira27 03.03.2011.

    Finale kupa velesajamskih gradova?! Copy paste-"Npr. Neretvino osvajanje svjetskog kupa gradova delta-rijeka 1959 godine u Kairu gdje su na koljena pali ugledni svjetski klubovi kao Al-Itihad, Dakka army Bangladesh (koji je u to vrijeme slovio kao najjači klub tenkista u svijetu), Nuuk grenland i slična poznata imena. Kome je to u interesu da se zataška?"

Komentiraj...
Vidi sve komentare