To je to što me zanima!

Propalo?! Wesley Sneijder ipak neće u milanski Inter

Između Real Madrida i Intera sve je dogovoreno, no Sneijder se nije 'našao' s talijanskim prvakom. On ionako želi ostati na Santiago Bernabeuu
Vidi originalni članak

Pozdravio se sa suigračima, spakirao kofere i nazvao taksi. Već je bio na putu prema aerodromu, u džepu je bila karta za Milano, kada je Wesleyju Sneijderu zazvonio mobitel.
- Ništa od svega, vraćaj se kući - rekao mu je agent. Inter se dogovorio s Real Madridom, pristali su Talijani platiti 15 milijuna eura odštete, ali igračevi uvjeti su problem zbog kojeg Sneijder nije putovao na potpis ugovora. Čuvši vijesti s pregovora, nizozemski veznjak vjerojatno je odahnuo.
Njemu se ne ide u Inter, ne ide mu se ni u Chelsea ni u Manchester United ni u Liverpool... Sneijder želi ostati u Realu, unatoč tome što su ga otpisali boriti se za mjesto u momčadi.
- Mogu igrati u ovom Realu i to ću dokazati samo ako mi daju priliku - ponavljao je posljednjih tjedana Sneijder. Čelnici Reala nisu ni okom trepnuli, sve što žele je prodati Nizozemca i barem malo nadoknaditi uloženo ovoga ljeta. Imaju Kaku i Ronalda, doveli su i Xabija Alonsa, a vjerojatno će ostati i Robben. I zato u Realu drže da za Sneijdera nema mjesta, iako je lako moguće da će vrlo brzo nakon prodaje shvatiti da su napravili glupost svih gluposti. Možda je i Sneijderov ugovor prevelik uteg, budući da je vjerojatno veće opterećenje za Realovu blagajnu nego ugovori Gaga, M. Diarre ili L. Diarre. Jer kako drugačije objasniti da su njih trojicu ostavili u momčadi, a jednog od najboljih veznih igrača svijeta prodaju za sitnu lovu. Za Sneijdera dati 15 milijuna eura je definitivno - vrhunski posao. Pa Ćorluka je kao desni bek iz Dinama u Manchester City prodan za 13 milijuna...

KOGA JE REAL DOSAD PRODAO?
Klaas-Jan Huntelaar (Milan, 15 milijuna eura), Alvaro Negredo (Sevilla, 15mil.), Javi Garcia (Benfica, 7 mil.), Javier Saviola (Benfica, 5 mil.), Daniel Parejo (Getafe, 3 mil.) Gabriel Heinze (Marseille, 1,5 mil.)
KOGA REAL JOŠ ŽELI PRODATI?
Sneijder (cijena oko 15 mil.), Gonzalo Higuain (oko 12 mil.) Rafael van der Vaart (oko 10 mil.), Ruud van Nistelrooy (oko 7 mil.)

Idi na 24sata

Komentari 10

  • The pope 26.08.2009.

    Filip_u, ispravka, Negredo je igrač Reala koji je bio na posuudbi u Almerii, pa nisu valjda prodali juniora da bi ga nakon godinu dana opet kupili??

  • Horned Reaper 26.08.2009.

    bar da ne ode...svi bi odrali reala kad mu idu prodat a kad kupuju onda su cicije...a ustvari treba nam Sneijder :)

  • Alessandro10 26.08.2009.

    alvaro negredo je ejdan od najboljih mladih napadača u svijetu,i real je jaaaaakao pogriješio kaj ga je prodao...zažalit će za to...trenali su higuaina dat,a kaj se tiće sneijdera,ja bi prodao vaarta a ovog ostavio i gagu isto...taj nezna hodat

Komentiraj...
Vidi sve komentare