To je to što me zanima!

Propušta EP u Zürichu: Martin Marić pao je na doping kontroli

Hrvatski rekorder u bacanju diska Martin Marić (30) pao je na dopinškoj kontroli te mu je Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping izdao privremenu suspenziju
Vidi originalni članak

Hrvatski zavod za toksikologiju i antidoping privremeno je suspendirao hrvatskog rekordera u bacanju diska Martina Marića zbog 'nepovoljnog laboratorijskog nalaza'.

Marić (30) će zbog toga morati propustiti sva sljedeća natjecanja među kojima i Europsko prvenstvo u Zürichu sljedeći tjedan (12-17.8.). Marić tvrdi da je riječ o nesporazumu.

- Dopis o nepovoljnom laboratorijskom nalazu dobio sam 8. kolovoza. Budući da, za sada, nisam u posjedu cjelokupne laboratorijske dokumentacije detaljnije se ne mogu očitovati - izjavio je Marić te potvrdio kako propušta daljnja natjecanja:

- Slijedom navedenog dopisa izrečena mi je privremena suspenzija zbog koje sam primoran propustiti sva sljedeća natjecanja.

Martin je u svibnju ove godine postavio novi hrvatski rekord. Disk je na mitingu u Kaliforniji bacio 67,92 metra što je treći rezultat u svijetu ove godine.

Između ostalog Marić je nastupao na OI u Pekingu i u Londonu te je prošle godine osvojio zlato na Mediteranskim igrama.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • gadica35 09.08.2014.

    ma zanimljivo kako je kod naših sve uvijek nesporazum,slučajno,nisam znao/znala (mama kupila krivi šećer/glukozu)....pa javna je tajna da je atletika sport za narkomane,svi su na nečemu,a dal će te otkriti ili ne ovisi koliko ti je jak savez....ako imaju interesa zažmire na jedno oko pa neki godinama ne idu na doping kontrole....

  • dazoh 09.08.2014.

    Sigurno mu je to od špeka i luka.

  • lovac_u_mutnom 09.08.2014.

    Ma ne bi on to radio......nije ni Sandra, ni Marin......jok.....ja se drogiram.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare