To je to što me zanima!

Prošao kvalifikacije: Ćorić u glavnom turniru Indian Wellsa

Najbolji mladi tenisač svijeta Borna Ćorić svladao je američkog tenisača Bjorna Fratangela 6-2, 1-6, 7-6 u drugom kolu kvalifikacija za ATP-turnir u Indian Wellsu
Vidi originalni članak

Borna Ćorić usprkos 60. mjestu na ATP-ljestvici morao je igrati kvalifikacije jakog ATP-turnira iz serije Masters 1000 u Indian Wellsu, no najbolji mladi svjetski tenisač uspješno je odradio prepreke te izborio glavni ždrijeb u Kaliforniji.

Hrvatski tenisač u drugom je kolu kvalifikacija nakon velike borbe svladao američkog tenisača Bjorna Fratangela, 170. igrača na ljestvici 6-2, 1-6, 7-6 (9-7). Mučio se Borna s ozljedom gležnja desne noge, zatražio je i medicinski time-out, no na kraju je ipak uspio završiti meč pobjednički.

Marin Čilić kao deseti nositelj bit će slobodan u prvom kolu, a u drugom ide na boljeg iz meča Monaco - Gabašvili. Jednak tretman dobio je i Ivo Karlović kao 21. nositelj koji čeka pobjednika meča između Johnsona i Granollersa.

Vekić pobjednički okončala pauzu

Uspješna je u ženskom dijelu glavnog turnira bila još jedna Hrvatica Donna Vekić. Nakon mjesec dana pauze od tenisa mlada hrvatska tenisačica svladala je u prvom kolu američku vršnjakinju s pozivnicom Louisu Chirico 6-4, 6-3.

Ajla Tomljanović nije bila tako uspješna. Nju je u dva seta prošla još jedna Amerikanka Irina Falconi. Bilo je 7-6 (8-6), 6-4. Kasnije u noći Mirjana Lučić-Baroni igra protiv Amerikanke Alison Riske.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dinamojavolim1 12.03.2015.

    mene vise brine to da i dodig i cilic igraju a protiv srbije ih nije bilo inace borni svaka cast,pred njim je velika karijera

  • dugari 12.03.2015.

    pizdun mali,ako nisi mogao ili htio rijeešit troickog....

  • dugari 12.03.2015.

    pizdun mali,ako nisi mogao ili htio rijeešit troickog....

Komentiraj...
Vidi sve komentare