To je to što me zanima!

Prosinečki: Barca je lako dobila, a Messi je najbolji

Trener hrvatske reprezentacije Robert Prosinečki sretan je zbog pobjede Barcelone u finalu Lige prvaka te kaže kako je Messi zaslužio biti najbolji
Vidi originalni članak

Navijač sam Barcelone, ali ne od jučer nego od prije, tako da sam uživao u ovom finalu. Manchester United nije bio na razini kao dosad u Ligi prvaka. Nije bio onakav kakvim smo ga svi očekivali, rekao je Robert Prosinečki, bivši igrač Barcelone i Real Madrida. Ne čudi zato što je uživao u pobjedi Španjolaca.
- Možda je prepotentno i bahato, ali Barca je to lako dobila. Dokazali su da su najbolji u Europi. Igraju najljepše, to je nogomet. Dobili su strašnu momčad s velikim igračima i velikim trenerom - kaže Prosinečki, koji nije želio isticati pojedince u pobjedi Barce.
- Ma oni su kompaktna momčad. Igrač utakmice je mogao biti bilo tko. Messi, Xavi, Iniesta, Eto'o... Bito tko - hvali trener reprezentacije igrače Barcelone. No jedan igrač ipak je poseban:
- Messi je sad osvojio i Ligu prvaka. Ima sve i zaslužuje biti najbolji na svijetu. Odigrao je dobro finale, ne maestralno, no zabio je gol i kad god treba, uvijek je tu.

UKRAJINA SE NEĆE BRANITI U ZAGREBU
Ne vjerujem da će se Ukrajinci braniti u Zagrebu. I oni vide svoju šansu za prolazak dalje. Igramo na Maksimiru, a tu uvijek igramo dobro. Vjerujem u našu pobjedu. Naravno, nedostajat će nam ozlijeđeni, a veliki su problem i ovi što nisu igrali standardno. Ne daj, Bože, da se netko još ozlijedi. U ovih 10 dana ćemo ih osviježiti i pripremiti za utakmicu. Nema brige, rekao je Prosinečki na temu utakmice s Ukrajinom 6. lipnja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Siljota 28.05.2009.

    Prosinečki je ljudina, gdje god dođe plati rundu cijeloj birtiji.

  • nino95 28.05.2009.

    ako prosinečki to kaže onda stvarno vjerujem

Komentiraj...
Vidi sve komentare