To je to što me zanima!

Prosinečki četvrti najbolji crvenokosi igrač na svijetu

Nogometni internet portal Goal.com napravio je popis deset najboljih nogometaša svih vremena s crvenom kosom, a na njemu je Robert Prosinečki
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki, legendarni hrvatski reprezentativac, te između ostalih nogometaš Real Madrida, Barcelone, Seville, Dinama i Crvene zvezde, na četvrtom je mjestu ljestvice najboljih nogometaša crvene kose u povijesti. Nogometni internet portal napravio je ljestvicu najboljih nogometaša u povijesti koji su imali crvenu kosu, a za Prosinečkog su napisali:
- Bio je tehnički sjajno dotjeran igrač, koji je veliku karijeru počeo graditi prvo u bivšoj Jugoslaviji, a potom Hrvatskoj. Igrao je na tri Svjetska prvenstva, s tim da je 1990. igrao u četvrtfinalu, a 1998. s Hrvatskom u polufinalu. Koliko je bio dobar govori i činjenica da je bio važno ime u dva svjetska kluba, Realu i Barceloni - piše goal.com, internet portal koji je napravio popis. Ispred danas 40-godišnjeg Prosinečkog su na prvom mjestu Nijemac Matthias Sammer, na drugoj poziciji poljski nogometaš Zbigniew Boniek, te na trećem još jedan Nijemac, vratar Oliver Kahn.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • damat 10.11.2009.

    Ko je bolji od Prosinečkog?! Sammer i Kahn? Je, isto kao što sam ja bolji u kuhinji od Steve Karapandže!

  • dusansk 10.11.2009.

    Sammer ??? wtf...?

  • JAX 10.11.2009.

    crvenoko a zovemo ga zuti

Komentiraj...
Vidi sve komentare