To je to što me zanima!

Prosinečki: Hrvatska se treba bojati Kolarova i srpske kontre

Najveća opasnost za Hrvatsku bi mogao biti Kolarov, njegovi šutevi ili centaršutevi. Isto tako, teško će Hrvatima biti igrati sa srpskom obranom, rekao je Prosinečki
Vidi originalni članak

Bivši pomoćni trener hrvatske reprezentacije Robert Prosinečki jako dobro poznaje srpski nogomet jer je prije preuzimanja Kayserispora bio trener Crvene zvezde. Upravo to je jedan od razloga zašto je Žuti jedan od najzahvalnijih sugovornika uoči predstojeće utakmice Hrvatske i Srbije koja će se igrati u Maksimiru 22. ožujka.

- Siniša Mihajlović je odlučio tijekom ovih kvalifikacija pomladiti momčad, što se nije pokazalo kao dobro rješenje. Igor Štimac je vjerovao starim asovima, prekaljenim igračima koji su dosad obavili posao na zadovoljavajući način - rekao je Prosinečki za Sport.

Žuti smatra kako bi mogla presuditi igra na sredini terena.

- Što će odlučiti? Pa, igrači, oni ili pobjeđuju ili gube. Sve je ostalo manje bitno. Jasno, treneri uvijek traže perfekciju, ali tko zna što se može dogoditi na travnjaku, samo malo sreće ili nesreće, i sve taktike padaju u vodu. Mogla bi na kraju presuditi igra na sredini terena.

Za kraj je Prosinečki rekao koje su najveći opasnosti po Srbiju.

- Srbija bi mogla osjećati nešto manji pritisak i to je možda njena prednost. Možda bi zbog toga Srbija mogla odigrati i bolje no što može, iako je moguće da će ova utakmica biti posljednja prilika Srbiji da uhvati kontakt s Hrvatskom i Belgijom, te ostane u igri za plasman u Brazil. Najveća opasnost za Hrvatsku bi mogao biti Kolarov, njegovi šutevi ili centaršutevi. Isto tako, teško će Hrvatima biti igrati sa srpskom obranom. Treba pronaći pukotinu u tom redu. Bitna je i mirnoća pri dodavanju Hrvata, jer kontra je ono što može biti opasno po Štimčevu momčad - zaključio je Žuti.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • marko 666 18.03.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • jedandecko1405 17.03.2013.

    zuti odluci se vec jednom!!!!

  • mučkođubre2 17.03.2013.

    nesmje robi javno govorit protiv srbije, ipak je ona tamo peko igračku i trenersku karijeru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare