To je to što me zanima!

Prosinečki je odabrao: Messi je bolji i od Ronalda i od Jordana

Legendarni hrvatski nogometaš Robert Prosinečki u jednom je razgovoru rekao kako je za njega Leo Messi bolji i od njegovog sunarodnjaka Maradone, ali i od velikog košarkaša Michaela Jordana...
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki kaže da je zvijezda Barcelone, Lionel Messi, dokazao da je bolji od onih s kojim ga često uspoređuju - Diega Maradone, Ronalda Nazarija i Michaela Jordana.

POGLEDAJTE VIDEO: Rođendan legende

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Messi igra drugačiji nogomet od drugih i ispred je Maradone, Ronalda pa čak i Jordana. Messi je za mene sigurno najbolji. On je najbolji nogometaš svih vremena - kaže nekadašnji playmaker Barcelone i Reala u intervjuu za Stats Perform News. 

Messijevih 600 golova za Barcelonu i njegovi nastupi za 'žutog' su kvalitetniji od Jordanovih šest prstenova.

- Nogomet i košarka su različiti. Ali Messi je sigurno najbolji.

VIDEO: ISJEČAK IZ DOKUMENTARCA Kako su Jordan i ekipa zezali Kukoča: Nosio si pelene s 12...

- On je igrač koji radi razliku u Barceloni već godinama. Osvojio je sve što je mogao osvojiti. Zabio je jako puno golova i jako puno puta asistirao - smatra legendarni nogometaš.

Prosinečki je jedno vrijeme bio skupa u svlačionici s Ronaldom.

- Neki će odabrati Maradonu, neki Ronalda.... Ne znam, bilo je puno sjajnih igrača. Oni su iz potpuno druge ere, za mene je Messi najbolji - još je jednom naglasio Hrvat.

CIRKUS BARCELONA Messi opleo po treneru! 'Setien ne zna kako uzeti Ligu prvaka'

- Messi i brazilski Ronaldo su drugačiji. Ronaldo je sigurno jedan od najboljih. Neki ljudi tu spominju i Cristiana Ronalda, ali brazilski Ronaldo nije igrao samo u Barci. Imao je neke sjajne sezone i u Interu. Znao je pobijediti protivnike potpuno sam. Nevjerojatno. On i Messi su igrači koji rade razliku. Isto je radio i u Realu. Gdje nije igrao? - pita se 'žuti' i zaključuje:

- On je sigurno jedan od najboljih igrača u povijesti, ali ako ja moram izabrati jednoga, za mene je to Leo Messi.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • 20.05.2020.

    Niti messi niti ronaldo vec ferenc puskas. Ovi mu nisu niti blizu. A kosarku i nogomet ipak nebi usporedivao.

  • nevio_1 20.05.2020.

    Čekaj, jel on igrao protiv nas na svjetskom??!! Aaaa, možda žuti o toj razlici govori - 3:0 😂😂😂

  • dafi2 20.05.2020.

    Koje su to gluposti,uspoređivat dva sportaša iz različitih sportova. Neka pitaju tonija kukoča,on će naravno reć jordan. Ako baš moramo uspoređivat onda je ipak jordan ovdje pobjednik. Imao je puno veći utjecaj na svoj sport i dan danas još uvijek ima. Ovi što pišu da je on precijenjen i samo dobro izreklamiran očito nisu gledali bullse. Takav igrač se više nikad neće rodit. Messi je najbolji nogometaš u povijesti (upitno) al da je veći lik,pojava od jordana? Nije mu ni do koljena.

Komentiraj...
Vidi sve komentare