To je to što me zanima!

Prosinečki, Kvržić i Šitum su slavili u ljutoj borbi za ostanak

Kayserispor je na začelju ljestvice, a predvodi ga hrvatski stručnjak Robert Prosinečki.. U prvoj postavi igrao mu je Zoran Kvržić, a s klupe je u 81. minuti ušao Mario Šitum
Vidi originalni članak

Tursko nogometno prvenstvo jedno je od rijetkih koje još izdržava nalet korona virusa, a u 26. kolu Turske lige Kayserispor je svladao Malatyaspor 2-1. 

Kayserispor je na začelju ljestvice, a predvodi ga hrvatski stručnjak Robert Prosinečki koji u svom sastavu ima još igrača iz regije. U prvoj postavi igrao mu je bosansko-hercegovački Zoran Kvržić, a s klupe je u 81. minuti ušao bivši dinamovac Mario Šitum.

Kayserispor je poveo u 22. minuti golom Murisa Mešanovića na asistenciju Mensaha, a u 42. minuti Mensah ponovo asistira Pedru Henriqueu za 2-0.

U trećoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena Mensah je promašio penal koji je mogao riješiti cijeli susret, a stvari je u 70. minuti zahuktao Kjartansson koji je smanjio zaostatak na 2-1. 

Ipak, Kayserispor je uspio sačuvati prednost do kraja i uhvatiti bitna tri boda u bori za ostanak u elitnom rangu turskog nogometa. Ovom pobjedom momčad Roberta Prosinečkog ostaje na zadnjem mjestu ljestvice s 22 boda, na 17. mjestu je Ankaragucu s 23 boda, na 16. Rizespor s 25 bodova i utakmicom manje, a upravo je Malatyaspor na 'prvoj sigurnoj' poziciji s isto 25 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • blokirani_lovac 15.03.2020.

    Voli covek izazove.....Napred Robi !!!

  • Kašun 11 15.03.2020.

    Žuti to ti nije trebalo uzimati klub koji visi. To je tvoj izbor riješi pobjeđuj i sve najbolje ti želim poz od Dinamovca

Komentiraj...
Vidi sve komentare