To je to što me zanima!

Prosinečki: Ne osjećam se dobro, ne mogu u Minsk!

Robert Prosinečki, na sreću, ipak nema problema sa srcem, u pitanju su problemi sa bakterijom i sa želucem. No na posao se ipak još neće vratiti...
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki prošao je sve moguće pretrage otkako mu je pozlilo prije mjesec dana za obiteljskim ručkom na Krku. Odjednom je problijedio za stolom, bilo mu je toliko loše da se umalo onesvijestio i po njega su došla kola Hitne pomoći.
- Jako sam se preplašio u tom trenutku, moram priznati - rekao je Žuti, koji je u zadnjih mjesec dana obavio temeljite preglede na preporuku doktora Josipa Paladina. Strahovalo se da bi 40-godišnji Prosinečki mogao imati problema sa srcem, pogotovo stoga što je dugogodišnji strastveni pušač, ili da je slabost možda prouzrokovao stres. Srećom, ispostavilo se da je sve njegove muke prouzročila želučana bakterija.
- Malo se odužila dijagnostika, ali sad je definitivno jasno da Robija muči Helio bakterija, odnosno Helicobacter pylori - rekao je liječnik reprezentacije dr. Jurica Rakić i dodao:
- Ona je prouzrokovala želučane probleme, slabost pa čak i vrtoglavicu. Robi pije lijekove i već sad mu je puno bolje. Nema nikakvih zapreka da nastaviti raditi svoj posao...
No, Prosinečki tvrdi drugačije. Zapreke ipak postoje, Robi se ne osjeća dovoljno dobro da bi se vratio na posao.
- Osim ako se nešto dramatično ne promjeni u sljedeća tri tjedna, neću ići u Minsk. Reprezentacija će dalje morati bez mene, ne osjećam se dobro i želim se potpuno oporaviti. Možemo se uvijek čuti, savjetovati se, ali protiv Bjelorusije neću biti na klupi - rekao je Prosinečki za Večernji list. Još će se najmanje dva tjedna odmarati u obiteljskoj vikendici u Malinskoj na Krku sa suprugom Vlatkom te kćerkicama Leonardom i Robertom.
- Tek u ovakvim situacijama se ljudi zapravo okreću obitelji, a to nije dobro. Dok se potpuno ne izliječim bit ću samo sa svojom obitelji. Evo, i cigareta sam se ostavio, crveni Marlboro završio je u smeću - dodao je Prosinečki.

STOP VISKIJU I CRVENOM MARLBORU
Ni u danima najveće igračke slave Robi nije mogao bez cigareta, a omiljeno alkoholno piće mu je viski-kola. No sad su ga liječnici upozorili da bi morao smanjiti pušenje. Dvije kutije Marlbora su malo previše...

OPORAVAK UZ KĆERKICE I SUPRUGU
Zabrinuta supruga Vlatka odahnula je nakon što se ispostavilo da Robi ipak nema srčanih problema. Obitelj Prosinečki trenutačno se odmara u vikendici na Krku.

VOĆEM U BORBU PROTIV BAKTERIJA
Nakon što završi terapija lijekovima, Prosinečki će morati pripaziti na prehranu. U borbi protiv bakterije pomažu svježe voće i sir. Zabranjeni su mu vino, pivo, šampanjac i kava.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • tahuti 21.07.2009.

    ako svinja ima svinjsku gripu, treba antibiotike,aspirin,vit c, i puno čaja.............žišku....

  • tahuti 19.07.2009.

    \" imam samo jedno da kažem,a to su dve reči -zvezda,zvezda\".................????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????$$$$$$$$$$$$$$$$$####################3

  • tahuti 19.07.2009.

    \"mi smo cigani , najači smo , najači..............\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare