To je to što me zanima!

Prosinečki: Proljeće u Europi? Jako bih to volio, ali sumnjam

Dinamo se iz Škotske može vratiti s pozitivnim rezultatom, ali ja sumnjam da će ove godine prezimiti u Europi. Makar bih to jako volio, rekao je Robert Prosinečki...
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki jedan je od najzaslužnijih za jednu od najvećih Dinamovih pobjeda kada je 1998. godine preko Celtica 'modre' po prvi put uveo u Ligu prvaka. U tadašnjem srazu prije 16 godina Dinamo je u prvoj utakmici izgubio 1-0, no onda na prepunom Maksimiru slavio 3-0, a dva je gola zabio legendarni Žuti. 

- Imam jako lijepa sjećanja na tu utakmicu. Igrali smo dobar nogomet, ali imali i podršku navijača. Tad smo po prvi put ušli u Ligu prvaka, ali bilo je to mali drugačije vrijeme. Nama je to bilo biti ili ne biti, dok Dinamo danas ne uđe u Ligu prvaka, ali je ipak u Europskoj ligi - rekao je Prosinečki u razgovoru za Goal te se osvrnuo malo i na protivnika 'modrih' kojemu ne ide sjajno u dosadašnjem dijelu sezone:

- Stvarno ne znam što se s njima događa. Porazi od Legije pa od Maribora. Ipak, uz te probleme njih se nikada ne smije podcjenjivati. Pogotovo ne na njihovom Celtic Parku jer tamo će oni biti čvrsti, žestoki, agresivni i skakački dominantni. Ako igrači Dinama ne podlegnu atmosferi i ako slučajno ne podcijeni protivnika sudeći po njegovim dosadašnjim rezultatima, onda se iz Škotske može vratiti s pozitivnim rezultatom - rekao je Prosinečki s nadom u dobar rezultat Dinama na stadionu u Glasgowu, no na pitanje može li Dinamo konačno i 'prezimiti u Europi', Žuti nije bio tako optimističan:

- Iskreno, ne vjerujem. Stvarno bih volio da se to dogodi, da konačno u Maksimiru bude europskog proljeća. Dinamo je dobar, ali jednostavno sumnjam da će ove godine prezimiti. Makar bih to jako volio - zaključio je Prosinečki u razgovoru za portal Goal

Idi na 24sata

Komentari 67

  • bubi25 29.09.2014.

    1-3 rez

  • synysa 29.09.2014.

    bit će kak robi kaže vidjet čete!

  • ćelavi petko 29.09.2014.

    žuti klafuti na bregu žabe guti

Komentiraj...
Vidi sve komentare