To je to što me zanima!

Prosinečki: Uskoro će mnogi u Hrvatskoj plakati za Bilićem...

Slaven je veliki trener. Birao je igrače i mogu se nositi sa svima na svijetu. Nisu rekli zadnju riječ i mnogi će u Hrvatskoj plakati za njim, rekao je Žuti za Sportske novosti
Vidi originalni članak

Robert Prosinečki na pripremama Zvezde pozorno je pratio Hrvatsku na Euru.

- Odigrali smo odlično, osim poluvremena s Italijom. Ali nismo mi bili slabi koliko su oni bili dobri. Igrali smo u 'skupini smrti' - rekao je Žuti za Sportske novosti i prokomentirao Šimunićev istup o Biliću.

- Mala smo zemlja i morali bi biti zadovoljni što smo izborili dva od tri posljednja velika natjecanja. Da je ono Rakitić zabio igrali bi četvrtfinale. Joe je pretjerao. Slaven je veliki trener. Birao je igrače i mogu se nositi sa svima na svijetu. Nisu rekli zadnju riječ i mnogi će u Hrvatskoj plakati za njim.

Kaže kako bi Luka oplemenio Real i kako je u 'kvalama' za SP Hrvatska na papiru favorit protiv Srbije.

OVDJE pročitajte izvorni članak.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • DRC_1 30.06.2012.

    istina meni je bio odličan trener ali mislim da će štimac imati svoje mafijaške trikove tko će igrat , starija generacija će sigurno nastupat a mlađa će morat dati nešto ispod stola zato velim da mi se ne sviđa htio je boi glava HNS-a a sad je trener evo dao mu marković priliku da odustane od vrha HNS-a da bude trener repki

  • dario001 30.06.2012.

    sad cete vidit kad ova postenjacina dodje na klupu, pa ne da ce se izrugivat s nama, to ce bit katastrofa, a slazem se s jednim komentarom tu, od kad je prosinecki otiso iz repke, to vise nije to... !!!

  • mm12m 30.06.2012.

    Već plačem :'(

Komentiraj...
Vidi sve komentare