To je to što me zanima!

'Prosjački štap': Treneru, ma nemamo ni za benzin

Nogometašima Varteksa uoči današnje utakmice s Lokomotivom trebala je stići plaća za kolovoz 2009. Nisu je dobili, no sezonu će igrati do kraja
Vidi originalni članak

Posljednju plaću igrači su dobili 23. prosinca 2009. Bila je to plaća za srpanj, tužnim je glasom rekao sportski direktor Varteksa Samir Toplak. Igrači su bez kune, kapetan Miljenko Mumlek na rubu plača... Mnogi ne mogu niti trenirati.
- Evo, neki su me zamolili da ih oslobodim treninga jer nemaju novca za benzin - rekao je trener Varteksa Damir Jagačić. Tračak nade igračima je ponudio predsjednik kluba Zlatko Horvat.
- Vi krenite za Zagreb, uoči utakmice protiv Lokomotive sjest će vam plaća za kolovoz - ohrabrio ih je predsjednik Horvat. Igrači su stigli pred Maksimir no, na računu - ništa.
- Odigrat ćemo sezonu do kraja. Za inat svima. A onda kud koji... - jednoglasni su igrači Varteksa.
Pod ugovorom je 28 igrača raspoređenih u tri kategorije. Trinaest igrača igra za 4000 mjesečno. Unatoč svim problemima igrači Varteksa pripreme su odradili u Turskoj. Ruku je u džep navodno zavukao Zdravko Mamić koji je iz Varteksa za milijun kuna uzeo perspektivnog juniora Karla Težaka.
Danas je baš Varteks na Maksimiru protiv Lokomotive otvorio drugi dio HNL-a. Lokomotiva je uzela sva tri boda, pobijedili su 2-0, a golove su postigli Bule u 20. minuti i Havojić u 48. minuti.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • croM1910 25.02.2010.

    nemam ni ja...jbg

  • geminiz 25.02.2010.

    dobiju pare i hop na pripreme u tursku! kao da kod nas nema livada

  • schweppes2 25.02.2010.

    mamić lopov odma vidi priliku

Komentiraj...
Vidi sve komentare