To je to što me zanima!

Protest prema MOO-u: Bivši hrvač vratio olimpijsko zlato

Bivši bugarski hrvač Valentin Jordanov, jedan je od mnogih, koji se ne slažu s odlukom MOO-a da izbaci hrvanje iz olimpijskog programa. Vratio je zlato iz Atlante
Vidi originalni članak

Odluku Međunarodnog olimpijskog odbora da izbaci hrvanje iz olimpijskog programa sportski svijet prije nekoliko dana dočekao je s nevjericom i gađenjem.

Među njima je i bugarska hrvačka legenda Valentin Jordanov, koji je otišao korak dalje kako bi pokazao što misli i neočekivanom potezu MOO-a da izbaci jednu od najstarijih disciplina s OI-ja.

Naime, sedmerostruki svjetski prvak vratio je olimpijsko zlato, koje je osvojio na Olimpijskim igrama 1996. godine u Atlanti u kategoriji do 52 kilograma.

- Zajednički napor svih nacionalnih saveza pomogao bi da hrvanje zadrži svoje zasluženo mjesto na Olimpijskim igrama.

Glas jednog od trofejnijih hrvača ima posebnu težinu s obzirom da je njegova Bugarska osvojila 16 zlatnih olimpijskih medalja kroz povijest.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • ValentinaAlen 21.02.2013.

    Ma daj, pa nebudu valjda uklonili jedan od najstarijih olimpijskih sportova... Jbg sad bi ga uklonili kad bas nema para u njemu, tj. bas ono kaj je @štef stipe napisal, nemogu se bas nesto kladit na to i pare zaradjivat sam tak.. Sramota... Al glavno da je boks olimpijski sport, aha da, tam se lako mogu pare zaradjivat, kladara i to slicno..

  • 21.02.2013.

    hahahaha Messi u 40 tima!! pun pogodak! samo jel se to netko zaj... kad je napisao u kategoriji do 50ak kg...pa moj pas je teži od njega

  • Zen Dra 21.02.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare