To je to što me zanima!

Prostitutka tvrdi da je spavala s Ronaldom: Baš je bio grub...

'Dok sam bila u liftu njegova hotela srce mi je ubrzano kucalo jer sam znala da me sekunde dijele od susreta s njim. Otvorila su se vrata njegove sobe, a on me dočekao s osmijehom', kazala je Andressa
Vidi originalni članak

Brazilska voditeljica i bivša Miss Bum Bum, Andressa Urach (31), otkrila je u svojoj autobiografiji 'I died to live' da je spavala s planetarno poznatim nogometašem Cristianom Ronaldom (34). 

Ne samo da je otkrila tu informaciju, nego je detaljno opisala kako je seks izgledao. Znali su mnogi u Brazilu za njezinu reputaciju. Prije je bila prostitutka i kretala se samo u elitnim krugovima te je bila samo s onima dubljeg džepa. Priznala je kako je do 27. godine spavala s više od tisuću muškaraca.

- Pretvorila sam svoje tijelo u jeftinu robu - otkrila je Urach koja se zbog svoje prošlosti pokajala.

Prema riječima Andresse, Ronaldo ju je odmah zapazio jer su mu je preporučila dvojica nogometaša koja su ranije bila s njom. 

- Nazvao me i pitao imam li zaista najbolju guzu u Brazilu - kazala je atraktivna Brazilka pa otkrila detalje susreta:

- Dok sam bila u liftu njegova hotela srce mi je ubrzano kucalo jer sam znala da me sekunde dijele od susreta s njim. Otvorila su se vrata njegove sobe, a on me dočekao s osmijehom te me pozvao unutra. Kratko smo razgovarali o onome što ćemo raditi, a onda me samo zgrabio - rekao je Urach koja se rado prisjeća tog trenutka.

- Imali smo grub i divlji seks. _Nisam mogla vjerovati da je takav. Ronaldo je veoma agresivan u krevetu. Sve je završilo prilično brzo - napisala je Andressa u svojoj autobiografiji.

Cristiano Ronaldo trenutno je igrač Juventusa te je u sretnoj vezi s Argentinkom Georginom Rodriguez (25). 

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Dame Dolla 27.06.2019.

    Ovakva pa je do 27.spavala s 1000muškaraca? U puže je ovakvu ne bi vodio a kamoli u krevet

  • 27.06.2019.

    Dobro da je nije silovao

  • Exterminator 27.06.2019.

    Zašto ga ne tuži , ovoj se smotalo

Komentiraj...
Vidi sve komentare