To je to što me zanima!

Prostran: Acu ne cijenim ni kao trenera ni kao čovjeka!

Mladi košarkaš Zadra ljutit je zbog trenerovih kritika, budući da ove sezone sve zajedno u igri nije proveo niti 45 minuta. Čak želi i otići iz kluba
Vidi originalni članak

Nakon što je u četvrtak objavio “silenzio stampa”, trener Zadra Aco Petrović poslao je posljednju poruku. Obrušio se na Tonija Prostrana (17), jednog od najvećih talenata hrvatske košarke.
- Vi meni govorite da on može igrati?! Pa protiv Zvezde je u Beogradu izgubio dvije lopte u 33 sekunde! Dok je bio na terenu, sa +6 smo otišli na -2 - grmio je Aco.
- Više ga ne cijenim ni kao trenera ni kao čovjeka - odgovorio je Prostran, koji ove sezone ima mizernu minutažu.
- Meni treba potpora, a ne spuštanje. Ako Uprava stoji iza njegovih riječi, želim ispisnicu i neka ne brinu za mene. A što se tiče sporne utakmice, ušao sam kod 24-22 za nas, a izašao kod 26-24 za nas.
Predsjednik Zadra Kristijan Magaš ogradio se od sukoba.
- Nećemo kažnjavati Tonija, no on mora poštovati trenerov autoritet - rekao je Magaš.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 20bucks 13.12.2008.

    Pa koji je vama klinac? ...Mali može bit talenat koliko god hoće, a s ovom izjavom je samo pokazao da mu je bog zaboravio dat i pamet i mudrost uz taj talent. Aco nije glupan koji je bezveze bubnio kako mali nije dovoljno dobar za razinu na kojoj bi trebao biti i da sukladno tome i ne dobiva minute na terenu. Zadar je preozbiljna momčad koja si ne može i ne treba dozvolit da se podilazi jednom klincu od 17 godina i cca 175 cm te da na osnovu toga klub gubi utakmice. Umjesto da je mali sretan što je uopće u tako velikom klubu i da ima prilike naučit nešto od daleko boljih igrača on se pravi pametan i misli da je on sad nešto posebno! ...ma daj! Da sam ja Aco ne bi taj mali više sjedio ni na klupi nego bi samo eventualno mogao trenirat s ekipom svaki dan pa kad (i ako) se pokaže da može igrat na nivou ambicija kluba tada bi dobio svoje prilike da pokaže što zna i može. Zato se vi nemojte uzbuđivat oko Ace jer on je dokazani stručnjak sa iskustvom, znanjem i rezultatima i sigurno je u pravu s ovime što je rekao za Prostrana jer je kompetentan da donese takav zaključak!

  • josica 13.12.2008.

    Bravo Toni. Pa svi vide da je Aco ridikul i čovjek kojeg svlačionica ne voli. Neka uprava pita Browera zašto je otišao i zašto Beck nije došao? A koji su bolji igrači zadnjih godina igrali u Zadru? Bravo Mali!!!

  • mirni1 13.12.2008.

    neoprostivo bi bilo da zbog ace zadar izgubi takvog talenta. a glupo bi bilo da taj talent badava dođe u neki drugi klub. no na svu sreću dole u zadru ima dosta poznavatelja košarke

Komentiraj...
Vidi sve komentare