To je to što me zanima!

Prosvjed zbog Radje: 9 tisuća najavilo dolazak, a bilo ih 23

Radja Nainggolan iznenađujuće je otpao s popisa putnika za SP u Rusiji, a to se nije svidjelo navijačima koji su najavili prosvjed. Iako je njih čak devet tisuća najavilo dolazak, ustvari ih se pojavilo samo 23
Vidi originalni članak

U ponedjeljak je izbornik belgijske reprezentacije, Roberto Martinez, objavio konačan popis od 23 igrača koja će putovati na Svjetsko prvenstvo u Rusiju, a na veliko iznenađenje svih, na tom se popisu ne nalazi sjajni veznjak Rome, Radja Nainggolan

Nainggolan je bio među najvažnijim igračima Belgije na posljednje Europskom prvenstvu, ali je dolaskom Martineza izgubio svoje mjesto u reprezentaciji.

Iako je kao službeni razlog navedeno to što se sjajni veznjak ne uklapa u taktičke zamisli izbornika, izgleda kako je to sve samo laž i da je pravi razlog nepozivanja Nainggolana, njegovo loše ponašanje izvan terena. 

- Uvijek sam davao sve što sam mogao u predstavljanju svoje zemlje. Nekima smeta kad budete to što jeste. Od ovog dana bit ću prvi navijač reprezentacije - napisao je Radja na Instagramu.

Zbog tog se poteza Martinez našao pod paljbom tamošnje javnosti, a društvenim mrežama se počeo organizirati skup podrške otpisanom nogometašu i prosvjed protiv izbornika. 

Na Facebooku je čak devet tisuća navijača najavilo svoj dolazak na prosvjed, ali na veliko iznenađenje svih, na tom su se prosvjedu pojavile svega 23 osobe.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Karlo Butić Butigol 24.05.2018.

    Cim se oni zamaraju, bolje razmisljate kako zaustaviti pokolje po aeodromima!

  • bucokobasica 24.05.2018.

    Ovaj nije normalan,luđak od izbornika!!!rađa igrao polufinale LP,i to je dosta

  • Brozo 24.05.2018.

    Ajme majko, ovi belgijci su gori nego hrvati. Takvu igracinu, takvu energiju ostavit kuci jednostavno je suludo...

Komentiraj...
Vidi sve komentare