To je to što me zanima!

Protiv Kineskinja trebamo još jednu senzaciju, dalje idu tri

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija danas igra ključnu utakmicu drugog kruga SP-a u Italiji protiv Kine. Samo pobjeda nam ostavlja šanse za prolazak dalje
Vidi originalni članak

Unatoč sjajnoj igri i pobjedi nad Japanom u pet setova, hrvatska ženska odbojkaška reprezentacija i dalje treba malo čudo kako bi osigurala nastavak natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Italiji.

Sustav natjecanja je takav da od osam reprezentacija, koje čine skupine drugog kruga, samo tri odlaze dalje u posljednju i izlučnu grupnu fazu iz koje se traže dva polufinalista.

Nakon utakmica prvog kola skupine E Hrvatska se nalazi na petom mjestu s pet bodova, jednim manje od Japana. Kina je nastavila stopostotan niz i protiv Njemačke (3-0)  pa se čini kao najizgledniji sudionik završnice s 11 bodova. Italija je svladala Azerbajdžan 3-1 i druga je (10), a Dominikanska Republika pobijedila Belgiju 3-2 i s osam bodova drži treće mjesto.

Iako su do kraja drugog kruga još tri kola, Hrvatska nema puno kombinacija za prolazak dalje. Prije svega, treba pokušati ostvariti nešto protiv Kine. Japan nam u tome može biti putokaz jer je u prvom krugu odveo Kineskinje u peti set. Ne bi nam naškodio ni kiks konkurentica Dominikanki ni Japanki koji danas igraju protiv Azerbajdžana odnosno Njemačke.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • diba_1 02.10.2014.

    koliko se ulagalo u te cure i odbojku ,prviše su i pokazale.

  • Lil Tunechi 02.10.2014.

    Sramota da nema prijenosa i to zbog dinama kojeg prati 5 i pol ljudi i koji u 9 počinje,a ovo u 8,mogli su bar od 8 do 9 prenositi to je bar 2 seta,stave snimku u 1 u noći,a 4 programa hrt-a imamo

  • milan jovan i ostali dolje 02.10.2014.

    Protiv Kineskinja se treba sve poklopit da ih dobijemo.Gledo sam jučer Kineskinje protiv Njemica igraju vanzemaljski,razigravanje im je bolesno i trebaju pazit na prvi tempo i prijem servisa.Idemo cure cijela Hrvatska je s vama! Navijači koji već imate para za put dajte budite navijači,a ne kazališna publika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare