To je to što me zanima!

Protiv koronavirusa: Beckham je razdvojio čaplje kao savjet...

Ne dodirujte se, držite razmak, ne izlazite van... Niz ključnih savjeta za smanjenje prenošenja korona virusa s osobe na osobu. Neki ih i dalje ne razumiju, a Beckham im je doslovno - nacrtao
Vidi originalni članak

Cijeli svijet pogođen je pandemijom korona virusa, a puno slavnih odlučilo je svoj kontakt s velikim masama i moć utjecaja iskoristiti kako bi upozorili na savjete struke koji su u ovom razdoblju nužni kako bismo spriječili širenje zaraze COVID-19. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ne dodirujte se, držite razmak, ne izlazite van... Niz ključnih savjeta za smanjenje prenošenja korona virusa s osobe na osobu. Neki ih i dalje ne razumiju, a Beckham im je doslovno - nacrtao

Tako je i MLS klub Inter Miami u vlasništvu legendarnog engleskog nogometaša Davida Beckhama na svome grbu odlučio pokazati ljudima što trebaju raditi. Naime,  dvije čaplje na grbu koje inače predstavljaju slobodu i snagu su potpuno razdvojene kako savjet ljudima širom svijeta da trebaju držati distancu.

Inače, Inter je najmlađi klub u američkoj ligi. Beckhamov je klub dosada odigrao tek jednu utakmicu i to protiv Los Angeles FC-a i  izgubio minimalnim rezultatom 1-0. Utakmicu su igrali u LA-u, a  na debi na svom stadionu još uvijek čekaju. 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • nikopolidis_71 24.03.2020.

    Čaplje? Sta nije u redu s vama?

  • 24.03.2020.

    svaka čast..oni drugačije e kuže, osim ako im se ne nacrta..haha..car...nije smijšna situacija, ali ameri nisu baš bistri..samo me zanima kako će sad nogomet izgledat..nema rukovanja prije utakmice..nema grljenja i ljubljenja nakon zabijenog gola...čdno će to sve izgledat dok se stvari ne normaliziraju..ljudi, slušajte upute.budite pametni i ne izlazite..ne okupljajte se..mirujte dok se situacija ne smiri...ugodan dan svima želim, sa što manje novih oboljelih, a što više izlječenih..čuvajte se, čuvat Će vas!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare