To je to što me zanima!

Badelj je u HSV-u! U Dinamu će ostati do kraja kolovoza...

Želja mu se ostvarila u predvečerje prve utakmice s Ludogorecom. Milan Badelj će s 23 godine ostvariti san i zaigrati u inozemstvu, u Bundesligi. Odlazi u Hamburg!
Vidi originalni članak

Dinamo će dobiti pet milijuna eura odštete, a Badelj će s 23 godine ostvariti san i zaigrati u inozemstvu, u Bundesligi.

- Vrijeme je za odlazak. Želim se okušati u jačoj ligi, protiv jačih protivnika, na punim stadionima... - govorio je Badelj prošle jeseni.

Želja mu se ostvarila u predvečerje prve utakmice s Ludogorecom. Kolika će biti godišnja plaća Dinamova kapetana nije poznata. No njemu ionako novac nije presudan, prošle sezone odbio je 600.000 eura na godinu za produženje ugovora s Dinamom.

- Ponudio sam Badelju tri milijuna eura za pet godina, a on se popiša na tu ponudu - u naletu ljutnje tad je govorio Zdravko Mamić.

No Badelj je jako dobro znao što želi. Samo i jedino inozemstvo. Navodno su ga željeli Malaga, Sevilla, Fiorentina, Tottenham... Na kraju ga je uzeo HSV, klub u kojem je Ivo Iličević, a nekad su bili Olić, Petrić...

Čačić: Badelj sigurno ostaje s nama do kraja kolovoza

Trener Dinama Ante Čačić osvrnuo se na odlazak Dinamovog veznjaka Milana Badelja.

- On je naš kapetan. Za njega ima interesa iz europskih klubova, sigurno će ostati s nama do kraja kolovoza.

Idi na 24sata

Komentari 77

  • oxygen 19.07.2012.

    stvarno su ove nogometne transNEfer cifre otišle u neku stvar. Ako Badelj toliko milijuna vrijedi onda bi svim Hrvatima ,a većina bi bila bolja od Badelja, bilo bolje igrati nogomet nego raditi obične poslove za 3000 Kuna. Nemam ništa protiv dečka,želim mu sve najbolje ali ove cifre su odvratne i uvredljive za sve siromašne ljude diljem svijeta koji su nekad voljeli nogomet radi sporta

  • vozač25 17.07.2012.

    ljudi moji možete vi pričat šta hočete al ovaj mamić je majstor za prodat igrače pazi 5miliona eura za badelja halo pa nevrijedi ni milion realno,a još k tome ima ugovor samo 1godinu kolko bi dobili da ima još 5godina ugovor ziher 8-9miliona ,pa mamić bi sharbinija frknuo isto za 5-6 miliona a hajduk ga nemre prodat ni za 1 kunu

  • luma1 17.07.2012.

    Nema tu više nogometa samo ko će koga za kolko prodat

Komentiraj...
Vidi sve komentare