To je to što me zanima!

Provocirao je pa dobio batina: Cro Cop razbio Millera u LA-u

Amerikanac se razbacivao izjavama i vrijeđao Mirka Filipovića. No ishod je bio isti kao u Zagrebu. Cro Cop je u LA-u dominirao i pobijedio Jarrella Millera na bodove...
Vidi originalni članak

Razbit ću tog starog Mirka. On je dinosaur. Izgubio sam respekt, pričao je Jarrell Miller uoči borbe protiv Cro Copa. 

U ringu je - šutio. Šutio i dobivao batina. Suci su jednoglasno bili za Hrvata.

Mirko Filipović pobijedio je Amerikanca na Glory 17 predstavi u Los Angelesu. Hrvatski borac dominirao je u tri runde i slavio na bodove. Amerikanac se razbacivao velikim izjavama, provocirao je Mirka i najavljivao nokaut, ali je, kao i prije godinu i pol, u ringu bio gotovo nevidljiv. 

Pokušao je Miller preuzeti inicijativu od prve minute, ali dosta teško se kretao sa svoje 123 kile. Udarci Mirka sijevali su iz sekunde u sekundu. Nekoliko je puta Cro Cop dobro uzdrmao Amerikanca prepoznatljivim lijevim high-kickom. Amerikanac je bio uzdrman, a malo je nedostajalo da završi na podu.

U dva navrata Miller je nedozvoljenim udarcima u prepone uzdrmao Mirka za što je dobio i opomenu. U prvoj rundi Cro Cop je dobrim direktima držao Miller na distanci. Bio je hrvatski borac bolji. U drugoj je Cro Cop dobro pogodio Amerikanca nogom u tijelo, a Miller je tražio šanse u klinču i udarcima koljenima pokušao iznenaditi našeg borca.

U trećoj rundi Mirko je krenuo agresivno. Dobrom boksačkom tehnikom uzdrmao je Millera, uslijedio je high-kick koji je prošao kroz blok Amerikanca, ali ga je vidljivo uzdrmao. Na kraju čista pobjeda Mirka, sva tri suca bila su za njega s tim da su dva suca dala dvije runde Mirku, a jednu Milleru, dok je treći sve tri runde dao Mirku.

Mirko je ovo bila prva K-1 pobjeda u 2014. godini nakon što je, po mnogima kontroverzno, izgubio od Remyja Bonjaskog u Zagrebu. 

Miller priznao poraz

Ostavio sam srce u ringu. Nije bilo lako jer sam imao samo 25 dana za pripremu. Bilo mi je drago što sam ponovno radio s Cro Copom i želim mu sve najbolje, poručio je Jarrell Miller preko svog Facebooka nakon meča.

Idi na 24sata

Komentari 97

  • shinigami8 10.07.2014.

    ažurni ste da glava zaboli... kao da se ništa i ne događa u svijetu borilačkih vještina... za šta ste vi plaćeni? neznate ni sami koliko novinara imate, a teško vam je i kopirati sadržaj sa nekog drugog portala a kamoli složit neku svoju vijest... 24 sata.. ili recimo radije 24 minute... hahahah

  • marijaterezija2 23.06.2014.

    tako i treba

  • 23.06.2014.

    Kako se hvalio, bio je odvratan i zato je dobio po tamburi kao što je zaslušio, a sada se kao manje-više izvinjava..... :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare