To je to što me zanima!

Prozvali ga nacistom, a on je samo slavio sjajan gol

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prste desne ruke stavio je preko brkova, a lijevu podigao u zrak. Bartona su proglasili nacistom, a slavio je gol i curi pokazao da će obrijati brkove
Vidi originalni članak

Newcastle je u drugom kolu Premiershipa u nedjelju demolirao Aston Villu sa 6-0, a Joey Barton je zabio prvi gol. Barton je fantastično pogodio, a gol je naravno proslavio sa suigračima. Kad su se dečki odmaknuli od njega, on je u jednom trenutku prste desne ruke stavio preko brkova, a lijevu je podigao u zrak. I nastao je kaos. Englezi su ga odmah proglasili nacistom i štovateljom Hitlerova lika i djela. A on je samo slavio gol i djevojci pokazao da će konačno obrijati brkove.
- Nisam imao nikakvu namjeru aludirati na nacistički pozdrav. Jednostavno sam rekao da ću obrijati brkove kad pobjedimo, a kad sam zabio znao sam da ćemo slaviti pa sam djevojci pokazao da brkovi idu dolje. Ona se najviše bunila zbog mog izgleda i činilo mi se da bi uskoro mogao usljediti ultimatum, brkovi ili ja - rekao je Barton.
Mediji na 'Otoku' su cijelu priču prenapuhali, ali kad se zna da je riječ o Bartonu, ništa nije nemoguće. Barton je poznati 'luđak', sudjelovao je u brojnim tučnjavama, voli alkohol, a i 200 sati je radio kao smetlar, nakon osude na društveno korisni rad zbog napada na suigrača Daboa dok je igrao u Cityu. Nakon svega, jedino cura može biti sretna, iako se možda i nije usrećila poznatim 'huliganom'.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • user_36996 23.08.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

  • torcida-1950- 23.08.2010.

    ajme majko pa jel znate vi kako ide nacistički pozdrav? desna ruka gore ..

  • Prince Vegeta 23.08.2010.

    crazyboy11.. nema nitko dvije sedmice, neg Alan Smith nosi 17!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare