To je to što me zanima!

Prpich: Ovo je navijačima pravi poklon za ovaj Božić

MEDVEŠČAK PREGAZIO MAĐARE: 'Medvjedi' su sa 4-1 pobijedili Albu. To je bila prva pobjeda Medveščaka u povijesti kod kuće protiv Albe...
Vidi originalni članak

Ja sam Joel Prpich, lički div, a ne diva, haha, rekao je Joel nakon što je odigrao vjerojatno i najbolju utakmicu u dresu Medveščaka.
Odigrao je zaista 'divovski', jedan gol je zabio, jedan namjestio, a ostatak vremena raznosio je protivničke igrače po ledu.
Medveščak je pobijedio mađarsku Albu 4-1 i napokon skinuo 'prokletstvo' koje je trajalo dugi niz godina. Naime, sve do večeras Medveščak nikada nije pobijedio Albu na domaćem ledu. Mađare od uragana 'medvjeda' u prvoj trećini nije moglo spasiti niti više od 250 navijača koji su doputovali u Zagreb. 'Medvjedi' su odigrali možda i najboljih 20 minuta u ovoj sezoni i praktički već u prvoj trećini s uvjerljivih 3-0 rješili utakmicu.
- Pa bilo je i vrijeme, napokon smo našim navijačima priredili dobru zabavu. Evo, neka im je ovo poklon za Boćić i Novu godinu - rekao je Joel Prpich.
Jedino što su Mađari uspjeli napraviti jest smanjiti na 3-1, krajem druge trećine, a John Hećimović je sredinom treće postavio konačnih 4-1.
Trener Medveščaka Ted Sator je i mađarski izbornik, a odlično poznaje i Albu, koju je vodio prošle sezone.
- To je momčad koja je najviše napredovala u Ebel ligi, igraju odlično i time je naša pobjeda još veća - rekao je Sator.
Medveščak će u sljedećih osam dana odigrati čak četiri utakmice, a već u utorak u Ledenoj dvorani gostuje Red Bull iz Salzburga.
Inače, 'medvjedima su se poklopili i ostali rezultati u ovom kolu Ebel lige. Tako je Olimpija, prvi pratitelj Medveščaka za osmo mjesto i doigravanje izgubila pa je sad prednost Medveščaka sedam bodova. Isto tako, na sedmom mjestu Klagenfurt 'medvjedima' bježi samo dva boda.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • user_34118 27.12.2009.

    I morali su ih dobiti kad igram protiv njih na kladionici i panem samo na njima!!!

  • barkley 27.12.2009.

    ovo je biće stoti put da igraju u istoj sezoni,Bože sačuvaj

  • motorna pila 27.12.2009.

    ZIG ZAG! Sretan vam Božić, Medeki!! Dajte Red Bull da se igramooooooooooooooo!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare