To je to što me zanima!

Prva tenisačica svijeta ispala s Australian Opena već u 3. kolu

Drugi tenisač svijeta Carlos Alcaraz je lako svladao Kineza Shanga Junchenga koji mu je predao meč kod rezultata 6-1, 6-1, 1-0, a u osminu finala se plasirao i treći tenisač svijeta Rus Danil Medvedjev
Vidi originalni članak

Prva tenisačica svijeta Poljakinja Iga Swiatek završila je nastup na prvom Grand Slam turniru sezone Australian Openu nakon što ju je subotu u trećem kolu sa 3-6, 6-3, 6-4 pobijedila Čehinja Linda Noskova .

- Ostala sam bez riječi, znala sam da će to biti nevjerojatan meč s prvom tenisačicom svijeta i takvom igračicom, ali nisam mislila da će ovako završiti - izjavila je nakon meča 19-godišnja Noskova.

IZBORIO 1/8 FINALA Đoković: Devedesete nisu bile najbolje za moju obitelj i mene

- Osjećala sam se kao da imam sve pod kontrolom dok me nije slomila u drugom setu. Imala sam nekoliko prilika da je slomim u drugom setu i nisam ih iskoristila. Šteta. Bila je proaktivna. Ponekad sam žurila. Nisam igrala svojom intuicijom i prirodno - rekla je prva tenisačica svijeta

KONKURENCIJA PAROVA Mektić i Pavić prošli 1. kolo na Australian Openu, Vekić ispala

Drugi tenisač svijeta Carlos Alcaraz je lako svladao Kineza Shanga Junchenga koji mu je predao meč kod rezultata 6-1, 6-1, 1-0, a u osminu finala se plasirao i treći tenisač svijeta Rus Danil Medvedjev koji je sa 6-3, 6-4, 6-3 izbacio Kanađanina Felixa Auger-Aliasssimea.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Marson 20.01.2024.

    Ženski tenis i šokovi...🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare