To je to što me zanima!

Prvaci pali u vrućem Texasu, Bucksi dobili i drugu u Bostonu

Giannis Antetokounmpo je igrač kojeg se ne može kontrolirati, njegov je Milwaukee na utakmicu od finala Istoka. Houston ima 2-2 protiv netipično nepreciznih i nesigurnih prvaka Warriorsa
Vidi originalni članak

Tri od četiri para konferencijskih NBA polufinala nakon četiri utakmicu su u egalu, 2-2. Samo Milwaukee Bucksi na temelju svoje jednostavne košarke i monstruozno dobrog Giannisa Antetokounmpa imaju 3-1 i još im je jedna pobjeda dovoljna da u miru čekaku Torono ili Philadelphiju.

Celticsi su kod kuće imali poravnanje serije s Bucksima na dlanu... Prve dvije četvrtine. Onda su se zaletili u grčki zid, a kad je trebalo odmoriti startere klupa Milwaukeeja bila je daleko iznad keltske razine. Giannis Antetokounmpo je duel Celtics vs Bucks završio sa 39 poena i 16 skokova uz šut 15/22, a klupa Bucksa nadigrala klupu Bostona sa 32-7! Ispada da konstatacija Kyrieja Irvinga "Ne vidim kako nas netko može dobiti četiri puta u sedam utakmica" stoji samo u nekoj pustoj teoriji jer Milwaukee ima barem dvije meč lopte prije nego što bi uopće moglo doći do sedme utakmice.

U Houstonu su Kevin Durant i Steph Curry imali svaki po jednu otvorenu tricu za produžetak prije nego je Chris Paul slobodnim bacanjem potvrdio 100% zasluženo pobjedu Rocketsa nad Warriorsima koji su od 1. minute bili ispod svoje, šampionske razine. Previše promašaja, premalo tečnih akcija, samo 24% za tricu, puno muke s obranom PJ Tuckera i Erica Gordona te bez ikakvog odgovora na još jednom nezaustavljivog Jamesa Hardena (38-4-10). Durant je jedini bio na očekivanom nivou (34-5-7), a 30 Curryjevih poena maskiraju čak 14 ispucanih trica od kojih su tek četiri prošle kroz obruč. Rocketsi su izgledali gladniji pobjede, Golden State je mega-momčad, ali nisu napravili iskorak u odnosu na cijelu sezonu. I u playoffu se sve svodi na inspiraciju genijalnih pojedinaca, igra je daleko od razine za koju i oni sami znaju da je mogu dostići.

>>> VIDEO POGLEDAJTE OVDJE <<<

Rezultati

Boston-Milwaukee 101-113 (1-3)
Houston-Golden State 112-108 (2-2)

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mithandir777 07.05.2019.

    Bucksi su se sinoć nudili Bostonu, al' usere Boston tu 3. četvrtinu. Kao i do sad, Boston vodi prve dvije četvrtine i onda pad u igri, dosta osciliraju zapravo, vode po 10 razlike, nude ti se da odeš na više i onda zasereš to sve. I tako par puta kroz prve dvije četvrtine, strašno. Čestitke Bucksima na vjerojatnom prolazu jer sumnjam da Boston može išta više napravit.

  • Golden_State 07.05.2019.

    Prvaci su zreli za ispadanje, Houston ako ovo ne iskoristi sad nece nikada. Jako mi je drago zbog Grka i Bucksa i nakraju lagano rijesavaju Celticse iako su svi rekli da nemaju sanse. I prije playoffa sam im dava najvece sanse za finale istoka.

  • robertdowney 07.05.2019.

    Kao sto sam rekao ako Durant ne poludi nista od GSW Houston u 7

Komentiraj...
Vidi sve komentare