To je to što me zanima!

'Prvaci smo Engleske, ali u Ligi prvaka ipak nismo favoriti'

Imamo dobar tim. Prvaci smo Engleske, međutim Liga prvaka je nešto sasvim drugo i tamo nismo favoriti, rekao je Bernardo Silva nakon poraza njegovog kluba od Lyona...
Vidi originalni članak

U srijedu je kompletirano prvo kolo grupne faze Lige prvaka, a najveće iznenađenje je priredio Lyon koji je na Etihadu svladao Manchester City, klub koji slovi za jednog od najvećih favorita za naslov prvaka. 

Slavili su igrači francuskog kluba s 2-1 zahvaljujući golovima Corneta iz 26. minute i nesuđenog igrača Liverpoola Nabila Fekira iz 43. minute dok je za City utješni gol zabio Bernardo Silva u 67. minuti. 

Tim porazom 'građani' nisu opravdali ulogu favorita, a onda je nakon utakmice strijelac jedinog gola za klub iz Manchestera dao svoje viđenje cijele situacije.

- Nismo favoriti kako se možda smatra. Manchester City želi slaviti u svim natjecanjima u kojima sudjeluje, pa i u Ligi prvaka, ali svjesni smo da to nije nimalo lako - rekao je Portugalac pa nastavio:

- Imamo dobar tim. Prvaci smo Engleske, međutim Liga prvaka je nešto sasvim drugo, tu morate pokazati mnogo više. Sada smo izgubili, ali nastojat ćemo da pobijedimo već u sljedećoj utakmici kada igramo protiv Hoffenheima.

Osim Lyona, City je u grupi još sa Shakhtarom i Hoffenheimom koji su u Harkivu odigrali neodlučeno (2-2). Naš Andrej Kramarić je igrao do 85. minute te je imao jednu asistenciju u 38. minuti.

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • mestar 21.09.2018.

    Naj teze je stvorit pobjednicku tradiciju u klubovima koji nemaju tu tradiciju pa koliko imali da imali novca, kakve strucnjake i igrace imali da imali ali za odrzat se medu najboljima treba vise od toga.Svaki igrac koji dode u klub bez tradicije se umisli da je veci od kluba, dok kad dode u te s pobjednickom mentalnom tradicijom zna sto se od njega ocekiva i da mora dat sve od sebe. To je veliki problem svugdje ne samo kod nas. Nije isto igrat za Hajduka i Dinamo dva Hrvatska kluba s velikom tradicijom i ocekivaanjima gdje je sve osim pobjede i prvog mjesta neuspjeh, dok je za neke uspjeh bit drugi ili samo ostat u ligi.

  • Matek podravec u Irskoj 20.09.2018.

    Gdi sunsad oni koji su me blatini komentarima i pricali kako ja smatram da City nije favorit LP?. Jest ovo je tek prva utakmica i ne moze se puno suditi, ali ja njima zadnji stepenicu vidim 1/4finale.Naravno ovisi koga dobe prije toga

  • Godzilla1983 20.09.2018.

    još 2 milijarde uložiti u pojačanja i bit ćete.

Komentiraj...
Vidi sve komentare