To je to što me zanima!

Krenula na trening, srušila se i umrla: Srbija izgubila prvakinju

U Srbiji je preminula prvakinja u body buildingu i body fitnessu Aleksandra Cimeša. Imala je samo 39 godina kada se iznenada srušila na putu između kuće i teretane gdje je trenirala
Vidi originalni članak

Tužna vijest potresla je Srbiju i sve ljubitelje body fitnessa. Državna prvakinja u body buildingu Aleksandra Cimeša iznenada je preminula u 40. godini života.

Još uvijek se ne zna točan uzrok smrti, ali navodno se Cimeša srušila na putu između kuće i teretane gdje je trenirala pa je za pretpostaviti da se radi o srčanom udaru, prenosi Telegraf.

Aleksandra je završila Sportsku akademiju, smjer sportovi snage i fitness te je kroz godine rada polučila mnogobrojne rezultate.

Bila je višestruka prvakinja u body buildingu, IFBB prvakinja države u body fitnessu te je nekoliko puta nastupila kao reprezentativka Srbije na Europskim i Balkanskim prvenstvima.

Od malih nogu je odrastala u sportskoj obitelji te je cijeli život posvetila sportu. Uspješno je trenirala košarku, karate i kickbox, a svojevremeno se bavila i sportskim novinarstvom. 

Cimeša je i dugi niz godina radila kao instruktorica fitnessa i aerobika, te je svoje znanje prenosila na polaznike. 

"Ne možda,nego sigurno si bila najbolja u svom poslu. Motivirala si nas da prelazimo svoje granice. Hvala ti i počivaj u miru, treneru moj", napisao je netko od njezinih pratitelja na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 09.02.2021.

    Pa kad se trpaju kemikalijama,srce nije robotsko ljudi moji

  • Prki600 09.02.2021.

    Sigurno nema veze s steroidima i dopingom.

  • NiwradFan 09.02.2021.

    Sterojidi i preforsiranje na treningu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare