To je to što me zanima!

Prve reakcije iz Hajduka: Naša prednost je uzvrat na Poljudu

Česi su protivnik po mjeri iako u ovoj fazi natjecanja više nema slabih. Prvi susret je jako bitan. Uzvrat je naša velika šansa, kaže Burićev pomoćnik Joško Španjić
Vidi originalni članak

Hajduk je na ždrijebu "play-offa" Europske lige izvukao Slovan Liberec. Splićani su odlično prošli jer su mogli izvući Fenerbahče s Van Persiejem i Nanijem, Red Bull Salzburg, Bordeaux, neugodni ruski Rubin ili poljski klub Lech.

- Česi su protivnik po mjeri iako u ovoj fazi natjecanja više nema slabih. Učinit ćemo sve da se dobro pripremimo za tu utakmicu. Slovan je lani bio tek 12. u prvenstvu, a u Europu su ušli kroz nacionalni kup i to naravno puno govori o njima. Svakoga moramo shvatiti jako ozbiljno i to ćemo napraviti sa Slovanom. Dobro ćemo se pripremiti. Nećemo ih podcijeniti - rekao je Burićev prvi suradnik u Hajduku, Joško Španjić.

- Sigurno je da ćemo imati težak posao. To što igramo revanš u Splitu naša je prednost. Uz podršku navijača na Poljudu sigurno možemo odigrati jednu odličnu utakmicu. Važno je da u prvoj utakmici budemo maksimalno oprezni, da zabijemo gol jer će nam to otvoriti dobru poziciju za revanš - dodao je Španjić, prenosi službena stranica.

Idi na 24sata

Komentari 52

  • ibracadabra09 07.08.2015.

    Dinamo i Hajduk trebaju zahvalit Šukeru..izlobirao je majstorski.

  • POTPEC 07.08.2015.

    Šanse postoje, pitanje je samo očemo li je iskoristiti. Nadajmo se da očemo. SRITNO BILI.

  • Red October_1 07.08.2015.

    Ma ne mogu vjerovati da smo konačno i mi ovakve sreće. Ove godine su nam EL & LP servirani kao na zlatnom plodnu ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare