To je to što me zanima!

Prvi dan priprema: Gavranović na treningu Dinama u četvrtak

Dinamo će u pripreme krenuti bez Angela Henriqueza koji je otišao u Meksiko, ali jači za Gavranovića, a svi u modrom domu vjeruju kako će svoj transfer uskoro riješiti Antolić
Vidi originalni članak

Nogometaši Dinama u četvrtak 4. siječnja započinju pripreme za proljetni dio sezone. 'Modri' će prvo odraditi testiranja na Kineziološkom fakultetu u Zagrebu, paralelno trenirati na Hitrec-Kacijanu, a onda 7. siječnja krenuti na prvu zimsku stanicu - u Rovinj.

Mario Cvitanović na prozivci očekuje velik broj igrača; u prvom dijelu priprema sa seniorskom će momčadi trenirati i nekoliko junora, mladih snaga zagrebačkog kluba.

MUKE PO KEKU Raspad Rijeke: Odlaze Vešović, Mišić, Gavranović, a sad i Elez

No, najvažnija vijest je kako će se 'modrima' već prvoga dana priključiti - Mario Gavranović. Dosadašnji igrač Rijeke prelazi u Maksimir, sada to više nije nikakva tajna.

Švicarski napadač trebao bi u vrhu napada zamijeniti Angela Henriqueza koji je već postao novi član meksičkog prvoligaša Atlasa.

Zimski prijelazni rok u hrvatskom nogometu počinje tek 10. siječnja, tako da prije toga Gavranović ne može službeno postati igrač Dinama. S kojim će onda potpisati trogodišnji ugovor.

Idi na 24sata

Komentari 67

  • Josip Joe Milovich 02.01.2018.

    Koja su ovo mutna posla, umjesto da ga prodaju početkom sezone vani makar za male novce oni ga prepuste rivalu. Još da ih je iznenadio ajd, ali ovaj još od ljeta na očigled svima šuruje sa Mamićem.

  • malibandic 02.01.2018.

    Deri Gavranoviću napuni đepove sad si pojačanje a kad si dolazio u Rijeku onda su te sprdali kao limitirani igrač da šta vrijediš uzeo bi tebe Dinamo nisi ti dovoljno dobar itd. Danas hvalospji danas si dobar tim istim pljuvačima.Sretno ti bilo i digni im lovu pa i bolji si od Simulanija Uglješe pa kad mogu plačati njega za povremene bljeskove za onu lovu mogu i tebe SRETNO

  • Flinta 02.01.2018.

    jos koji dan i od sampionske rijeke ce ostati samo kek (ako i on)

Komentiraj...
Vidi sve komentare